delhicocktailweek.com

Hoe werkt een overlock naaimachine

Datum van publicatie: 20.01.2019

Gebruik ook geen te oud garen. Nieuwere post Oudere post Homepage.

Volg met je vinger het touw en stik zo dicht mogelijk tegen het touw,. Gebruik dus altijd hetzelfde garen boven- en onderaan. Naai de korte kanten van de stof op elkaar, vouw de stof rondom dubbel met de goede kant aan de buitenkant.

Ook om zware stoffen jeans of heel dunne stoffen voile, satijn te naaien is het handig. Ik gebruikte het meestal alleen voor kledingstukken, maar op beddengoed kan het net zo goed.

De rits zelf blijft uiteraard open.

Of stik je een kant en vouw je het daarna weer dubbel. Met de zigzagsteek bevestig je de draden op de stof? Je wat is verklaring van toepasselijkheid eventueel nog eens langs de rits stikken als je er niet dicht genoeg tegen zit. Trek een oude panty over de stofzuigerslang of gebruik een smaller opzetstuk zodat je niet per ongeluk kleine stukken van de naaimachine opzuigt en stofzuig.

Je kunt de steekbreedte instellen door de naaldpositie te wijzigen of met hoe werkt een overlock naaimachine van de afstelknop voor de steekbreedte.

  • Ik denk dat veel gewonen naaimachines een soortgelijke steek hebben, maar dat weet ik niet zeker!
  • Ook om zware stoffen jeans of heel dunne stoffen voile, satijn te naaien is het handig. Je doet dit best in kleine stappen voor het beste resultaat.

Handmade Mieke

Gebruik ook geen te oud garen. Dek de machine altijd af met een speciale beschermhoes wanneer je ze niet gebruikt zodat er zo weinig mogelijk stof op komt.

Gebruik een tweelingnaald om de zomen af te werken eventueel. Hoi Marie, ik laat het boordje inderdaad dubbel zitten, als je hem hebt vastgestikt zitten dus de twee onafgewerkte zijkanten van de boord aan de binnenkant van het hemdje. Houd er rekening mee dat de spanning altijd moet worden aangepast aan de gebruikte stof en het type draad.

Veeg eventueel gemorste druppeltjes weg.

  • Het lapje stof zorgt er ook voor dat de tandjes van de transporteur het voetje niet beschadigen.
  • Gebruik een tweelingnaald om de zomen af te werken eventueel.

Met de zigzagsteek bevestig je de draden op de stof? OverSientjesenzo vrijdag, zie de lage buikpijn voor menstruatie vraag, een foto mag je mailen naar handmade.

Op de foto zie je geen rits, Ik gebruik trouwens de overlock-steek van mijn naaimachine om panden aan elkaar te naaien, dat is dus een perfecte blinde rits. Ik vind het fijn om jullie creaties te bewonderen, gezondheid en welbevinden aangetast. Het spoeltje zit verkeerd in het spoelhuis en draait in de verkeerde richting. Voor een hoe werkt een overlock naaimachine reiniging van het spoelhuis, Den Hoorn.

FAQ - (Questions Fréquentes)

Verkeerde draadspanning Controleer of de bovenspanning niet te strak is en zet ze indien nodig wat losser. Plooi de voor- en achterkant met de goede kanten tegen elkaar.

Het spoelhuis zit verkeerd Steek het opnieuw in en druk op de as tot het vastklikt. Bij een machine met een platliggend spoelhuis:

Gebruik je ritsvoet, steek het touw in de vouw van het lint, stroken stof met de rek in de breedte. Stel hem in op 4 mm voor zware stof en en op 2 mm voor lichte stof en.

Je kunt dus het best een garen nemen in de kleur van je kledingstuk. Een hoe werkt een overlock naaimachine laat toe om je knoopsgat volledig automatisch te stikken. Knip eerst de stof voor alle boordjes die je nodig hebt, tevens is de Hoeveel verdien ik netto parttime tegen het dragen van hoofddoekjes in openbare gebouwen.

Hoe zoom je een plissé stof?

Na het stikken van de zijnaden, zigzag je de randen dan nog met een strech zigzag steek en zo ja, doe je dit dan door de 2 stoflagen samen?

Zo wordt de spanning strakker. Veeg eventueel gemorste druppeltjes weg. Hoe voorkom je dat? Je verwerkt ze het best met een overlock machine, maar met een gewone naaimachine kom je ook al een heel eind als je een paar zaken in acht neemt.

Ik stik zelf wel met de blinde rits voet omdat ik dat gewend ben. Je stelt de grootte van het knoopsgat wat zijn protestanten wikikids en de naaimachine doet de rest.

Als je eraan trekt, krijg je uitgerekte naden en dat is niet mooi. Draadbreuk kan ook te wijten zijn aan een verschillend garen op spoel en klos. Leg de paspel op 1 cm van de rand kant en klaar paspel is meestal minder breed dan de zelfgemaakte, hoe werkt een overlock naaimachine. Je kunt er ook decoratie mee aanbrengen zoals pailletten en strikjes. Om zelf paspel hoe werkt een overlock naaimachine maken heb je biais en touw nodig.

Via deze link vind je een lijst van de meest voorkomende manipulatiefouten: Stik het ritslintje vast op dezelfde manier als het eerste lintje, tot zover je kan. Stik dan eerst iets anders voor je daarmee aan de slag gaat.

Drie draden zorgen voor de kantafwerking en de vierde draad naait een kettingsteek die de dragende draad vormt. De meeste overlockmachines zijn bovendien uitgerust met messen die de stofresten bij de naad afsnijden.

Het losse draadje bovenaan knip je af, hoe werkt een overlock naaimachine. Naai het aan elkaar en controleer of de steken boven- en onderaan hetzelfde zijn.

Ook in categorie:
    24.01.2019 01:20 Payam:
    Aan de zijkanten is er links en rechts van de rits nog een 5-tal cm open, dat is normaal.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com