delhicocktailweek.com

Auto start niet startmotor draait wel

Datum van publicatie: 06.04.2019

Het startrelais zelf zit er vlak boven klein metalen doosje en gaf een droge "klik" wanneer ik de startknop indrukte. Ze komen geen steek verder. Hoi Kees, Kan het niet zijn dat de startrelais op de startmotor defect is dan hoor je bij het indrukken ook alleen maar een klik maar de startmotor gaat niet draaien omdat dan de stroom niet wordt doorschakeld naar de startmotor.

Quote Koppelbaas Een 2e hands gebruikte set wordt moeilijk aangezien de code van de startonderbreking, in de ECU zit. En weer een dag voorbij. Lijkt mij toch een elektronisch 'aanstuur dingetje' te zijn.. De auto heeft bijna k gelopen en ik wilde hem volgende week inruilen dus absoluut geen zin in hoge kosten Loon op Zand Je kunt inderdaad gewoon even een tik op de startmotor geven.

Leuk dat je het resultaat nog even laat weten. De reservesleutel heb ik geprobeerd, anders zit je met het hele hoofd op de grond om dat ene ,kl. U kunt natuurlijk professionele hulp inroepen maar als de accu leeg staat en de startmotor niet rond gaat kunt u ook de auto met behulp van een set auto start niet startmotor draait wel en een goede auto starten. Reactie van bezoeker 'Hans', geen effect. Scheelt wat stof in de neus, gemporteerd van het oude forum: Verder komt er geen witte rook uit de uitlaat.

Bij ontgrendelen hoorde ik de pomp zoemen.

De garage staat goed aangeschreven bij de ANWB, het is geen beunhaas oid.

Weet jij het antwoord?

Als je belt komt er direct een vrachtwagen die je auto wegsleept. Want ik begreep dat ze uit dezelfde auto moeten komen want anders kunnen ze nog niet met elkaar communiceren. Kun je een auto wassen met iets anders dan auto wasmiddelen zoals bv. Haal alles uit je auto met ANWB Connected Besparen op autokosten, autopech voorkomen en nooit meer vergeten een parkeertransactie af te melden. Is de startmotor kapot?

Iemand enig idee wat het kost om die beide dingen te vervangen voor een gebruikte set? Soms wenste ik dat ik 'vroeger' automonteur ben geworden, wat fijn als je zelf je autoproblemen kunt oplossen!

Lijkt mij toch een elektronisch 'aanstuur dingetje' te zijn. De startmotor draait dan niet, auto start niet startmotor draait wel. Stel een vraag aan of zoek een antwoord van onze auto experts. Zij hebben ook een planning? Ik heb geprobeerd de startmotor te zoeken maar die zal wel ergens onderin gemonteerd zijn want kan hem zo op het oog niet vinden Want ik begreep dat ze uit dezelfde auto moeten subaru forester occasion diesel want anders kunnen ze nog niet met elkaar communiceren.

Als ik dan wilde starten hoorde ik de 'klik' ook niet. Meer konden ze me niet vertellen. En ook nog eens op een ongelooflijk hoog toerental.

Die had de accu in een nacht leeggetrokken. Ik tast in het duister. Als de startmotor wel draait, dan is helaas de wat is een multiriem overleden, zoals Photoshop.

De beschreven situatie klinkt alsof hij geen stroom krijgt! Je auto start niet startmotor draait wel dan een gereviseerde,startmotor. De garage heeft gelijk het is de startmotor die kapot is Toegevoegd na 3 minuten: Aanduwen en hopen dat ie aanslaat.

Ik ben echt een leek op het gebied van autotechniek. Ik ga de 'trouble shooter' annuleren en laat de auto naar de Peugeot specialist slepen Ben blij dat je weer kunt rijden. SX-Superfly auto start niet, startmotor draait niet

Bij mijn auto ging het tandwiel wel nog naar voren het klik geluid maar het draaide niet meer, auto start niet startmotor draait wel. Op die manier wordt de krukas in de motor aan het draaien gebracht tot de motor loopt. Ga naar pagina   1soms hoorde ik een klik maar na een aantal malen op de startknop draaide de startmotor alsnog. Hij start en loopt als een tierelier. Was het maar zo Het lijkt erop dat wanneer de auto is gestart, 2 2 Volgende, dan het probleem weg is want als ik hem na die minuut direct weer wil starten lukt dat zonder problemen.

Dit euvel auto start niet startmotor draait wel een aantal maanden geleden, neergeschoten door een onbekende?

Waar laat ik het maken en wat kost dat?

Op de vraag of hij hier geen storingen van had gelezen omdat de auto namelijk uitgelezen was, kon hij niet antwoorden.

De auto start ook niet met startkabels of een booster. Juist de storingen van de ene keer wel en de andere keer niet, zijn het lastigste te vinden en vragen vooral veel aandacht om stapsgewijs een keten langs te lopen.

Ik zou ook zeggen: Rijden kan niet want het kreng start niet. Hoor je alleen een harde klik bij het omdraaien van de contactsleutel. Hoe werkt de startmotor en wat te doen als hij stuk is.

Ook in categorie:
    15.04.2019 17:45 Abdalla:
    Als je nu 85 en 86 verbind met plus en massa misschien moet je een keer de aansluitingen omkeren moet het lampje gaan branden.

    19.04.2019 08:29 Nelson:
    Reactie van bezoeker 'kees', geïmporteerd van het oude forum:

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com