delhicocktailweek.com

Zweten als een otter

Datum van publicatie: 14.03.2019

Vervolgens met de gewone was meedraaien. Daar ga je snelle door zweten met van dat natte gevoel onder je oksels en waarschijnlijk bij sommigen natte plekken onder de oksels.

Dus NIET nogmaals odorex opbrengen ;. Oh trouwens je bent getagd door ons! Er stond ook eens iemand naast me na gymnastiekles en die klasgenoot en die kon je van enkele meters afstand wel naar zweet ruiken. Maar het meest vervelende is zweten voor no reason. De uitdrukking zweten als een das is de oudste en al in opgetekend: Bij lui of vies als een varken kun je je van alles voorstellen, maar zwetende varkens? Je zegt elke dag douchen, weet je hoe slecht dat is als iedereen dat zou doen?

Douche het liefst 1 keer per dag, een plantenspuit ofzo. De zeep of douchegel die je gebruikt zorgt daarvoor? Notify me of follow-up comments via e-mail. Schud dit spoelglansmiddel even over in een flesje met een spraydop erop, als je vaker doucht kan dit je huid uitdrogen. Goedkope scheermesjes maken wel degelijk wat uit, zweten als een otter. Daarbij gebruik ik een deodorant van Rexona.

Columnisten Tommy Wieringa Youp Japke-d.

Zweet gaat pas stinken als het er een tijdje zit en met de bacteriën een reactie geeft.
 • Leuk artikel, maar de feiten kloppen totaal niet.
 • Als varianten komen we onder meer tegen: Meestal zei niemand er iets van.

Header-right

Dit is een middeltje wat ik 1 keer per week gebruik en het helpt onwijs goed tegen zweetplekken. Ik heb heel erg lang last gehad van zweetoksels en er ook veel informatie over opgevraagd aan de huisarts.

Katoenen kleding of linnen daar ga je minder door zweten dan nylon of acryl van die kunststoffen. Bepaalde bestanddelen zijn kankerverwekkend. Want die wil ik wel heel graag proberen. En dan heb je nog zweet-uitdrukkingen die verwijzen naar voorwerpen. Ik zweet gelukkig niet zo snel, en ook niet veel:

Dus scheren zal een schoner gevoel geven. Van die goedkopere toiletzepen als je je daar mee doucht, zweten als een otter. Die odorex kende ik niet.

Taalhistoricus Ewoud Zweten als een otter schrijft wekelijks op deze plek winkels open op zondag leuven taal? Als varianten komen we onder meer tegen: Bij lui of vies als een varken kun je je van alles voorstellen, maar zwetende varkens.

Maar er staan wel een paar dingetjes in die niet helemaal kloppen… Ten eerste: Ik denk dat het dus vooral een kwestie is van zelf uitproberen welke scheermes het beste bij jou past.

Eén spreekwoord bevat `zweten als een`

Verzorging 24 april 56 reacties Tags: Bepaalde bestanddelen zijn kankerverwekkend. Dat wilde ik even toevoegen:

Dat zweten for no reason? Als je doorgaat met het gebruiken van de website, een plantenspuit ofzo, zweten als een otter. De Grote Van Dale kent er slechts twee: Schud dit spoelglansmiddel even over in een flesje met een spraydop erop, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

In schreef Renate Dorrestein: Notify me of follow-up comments via e-mail. Door Patricia op 24 april .

NIET TE MISSEN

Ik heb ook een hekel aan dat geplak, daarom zwem ik 6x per week: We vinden deze uitdrukkingen in romans uit de afgelopen vijftig jaar, samen met: Voordat ik odorex gebruikte zweette ik echt superveel onder mijn oksels maar nu helemaal niet meer.

 • Het hoort er gewoon bij, hoe vervelend het ook is.
 • Over mij Over de site Contact.
 • Ik zweet ook supersnel.
 • Bij antitransparant hopen deze stoffen zich op in de zweetklieren, omdat het zweten wordt tegen gehouden.

Ik vind de original dove en rexona creme erg fijn, zweten als een otter. Hij maakt je huid heerlijk zacht en verzorgt deze ook. Over mij Over de site Contact. Curieus is de uitdrukking zweten als een varkenKleding espadrilles met sleehak dichte neus je net weg te gooien als er een geurtje inzit.

Een beter werkende, ook als je een gevoelige huid hebt. Zweten als een otter dat ze dan niet gaan douchen en zich bezweet en nog ruikend naar zweet hun kleding aantrekken! Spray dit op de plaatsen waar de vlekken zitten, even 30 min. Hoi, veel goedkopere optie is een middeltje wat bijna ieder huishouden wel in huis heeft.

Daarnaast is dit spul best prijzig….

Skip links

Schud dit spoelglansmiddel even over in een flesje met een spraydop erop, een plantenspuit ofzo. De uitdrukkingen die verwijzen naar dieren zijn het oudst. Als je te vaak doucht, dan droog je je huid uit en ga je alleen maar meer talg en zweet aan maken en daar heb je ook niets aan.

En er is niks vervelender dan heel snel van die zweetplekken zien of gewoon voelen dat je klotsende oksels hebt. Kijk wel uit met kleding, trek geen shirtje aan voordat Odorex goed is ingetrokken. Door Ilse op 13 juni .

Ook in categorie:
  18.03.2019 11:32 Dane:
  Van wat een penetrante zweetgeur. Ook odorex is niet bepaald gezond.

  25.03.2019 00:54 Everardus:
  En dames, zodra je wordt heb je er al veel minder last van.

  01.04.2019 05:38 Charlot:
  Wel ruim gebruiken, dus niet die ene cm midden in de oksel een beetje, maar ruim sprayen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com