delhicocktailweek.com

Hoe maak je een visgraatvlecht bij jezelf

Datum van publicatie: 15.03.2019

Doe een basisvlecht in de rest van het haar. Geef jezelf een goede start door te zorgen dat ze in het begin precies gelijk zijn. Als je een rommeligere look wilt, trek het dan niet te strak.

Je kunt een visgraatvlecht zowel op droog als op nat haar maken. Je hebt nu twee strengen in je rechterhand en één in je linker. Blijf van kant wisselen en strengen toevoegen tot je aan het eind van het haar bent. Neem een elastiekje in dezelfde kleur als je haar, of een doorschijnend elastiekje, zodat het in de vlecht wegvalt. Voeg versiering toe aan je vlecht optioneel. Verdeel de beginsectie in drie gelijke strengen. Hou de linkersectie in je linkerhand.

Tips Haal de vlecht eruit door vanaf onder te "ontvlechten". Hoe maak je een visgraatvlecht bij jezelf weeft je haar nu eigenlijk door de strengen van rechts naar links en van links naar rechts te bewegen. Wil je een nonchalant effect. Hou de linkersectie in je linkerhand. Gebruik je linkerhand om een kleine sectie ongevlochten haar van de linkerkant van je hoofd op te nemen?

Maak de lokjes dan wat dikker.

Als je liever een warrige look wilt, doe het dan gewoon met je handen.
  • Dit is je stevige basis en het elastiek kun je eventueel verbergen in de vlecht. Dit is hetzelfde proces als de vorige stap, maar dan gespiegeld.
  • Met je rechterhand pak je nu een kleine sectie ongevlochten haar van de rechterkant van het hoofd. Haal je haar uit de knoop met een borstel of wijde kam.

Visgraatvlecht bij jezelf

Over dit artikel Categorieën: Hierdoor zijn je duim en wijsvinger vrij. Elke keer als een streng van hand verwisselt trek je zachtjes aan het haar zodat de knoop opwaarts gaat en vast blijft zitten. Je kunt ook meerdere Franse vlechten maken door meerdere delen af te scheiden. Misschien ontdek je zelf een andere manier die beter gaat, maar hier is een basisgreep om mee te beginnen: Als je het eenmaal onder de knie hebt kun je dit voor de hele vlecht doen.

Pak met je rechterhand een klein strengetje haar van de rechterkant van de rechtersectie het haar dat het dichtst bij je oor zit.

  • Gebruik geen rubberen elastiek. Pak met je linkerhand een klein strengetje haar van de linkerkant van de linkersectie.
  • Een vlecht met vijf strengen ziet er wat ingewikkelder en eleganter uit dan een gewone vlecht met drie strengen, maar het is net zo makkelijk te maken als je het eenmaal onder de knie hebt. Sla de rechterstreng over de middelste streng.

Zorg dat de strengen in dezelfde lijn beginnen en niet verspringen. Hier volgt het "Franse" gedeelte. Bind een kleurig lint aan het eind van de hoe maak je een visgraatvlecht bij jezelf voor extra flair. Voeg finale hockey belgie duitsland toe aan je vlecht optioneel.

Trek een kleine streng haar uit de rechter sectie in de linkersectie. Volg deze stappen en met een beetje oefening word je een echte vlechtkampioen. Nogmaals, omdat je maar met twee secties werkt hoef je je geen zorgen te maken over of het in de verkeerde sectie terecht komt.

Blijf net zo lang de stappen herhalen totdat je vindt dat de vlecht lang genoeg is.

Post navigation

Een visgraatvlecht ziet eruit alsof hij uit heel veel kleine stengen bestaat, maar verrassend genoeg zijn het maar twee delen. Kam alle knopen er uit. Het vergt wat oefening voor je het in de vingers hebt. Pak met je linkerhand een klein strengetje haar van de linkerkant van de linkersectie.

Dit is een mooie vlecht die eruit ziet als een in elkaar gedraaid touw. De sectie die je net hebt toegevoegd, maar nu vanaf de andere kant. Probeer het altijd eerst op een vriendin of op een pop. Herhaal de vorige stap op dezelfde manier, tussen je linkerduim en wijsvinger is nu de nieuwe middelste streng. Je hebt nu twee strengen in je linkerhand en n in je rechter.

Maak nu zelf ook de visgraat vlecht

Deze mooie vlecht maak je door strengen haar los te laten hangen uit een Franse vlecht, net als een waterval. Nogmaals, laat hem hangen tussen de linker- en rechterstreng. Pak de nieuwe sectie met je rechterduim en wijsvinger om het aan de linkersectie van de vlecht toe te voegen. Hier volgt het "Franse" gedeelte. Herhaal stappen 2 en 3 tot het haar op is.

Pak de nieuwe sectie met je rechterduim en wijsvinger om het aan de linkersectie van de vlecht toe te voegen. Nogmaals, omdat je maar met twee secties werkt hoef je je geen zorgen te wii fit balance board pc over of het in de verkeerde sectie terecht komt.

Dit is hetzelfde proces als de vorige stap, maar dan gespiegeld. Als je korter haar hebt is het misschien makkelijker om twee kleinere vlechten te maken dan een grote. Je hebt nu twee strengen in je rechterhand en n in je linker. Met je rechterduim en wijsvinger reik je over de middelste streng en pak je de linkerstreng. Als je het haar eerst in een staart, hoe maak je een visgraatvlecht bij jezelf, motiveert en energie geeft, as there is no end to this thirst.

Dan kun je er makkelijker mee werken?

Wil je een losse vlecht?

Sla de rechterstreng over de middelste streng. Beweeg de rechterstreng naar het midden. Tết tóc Afdrukken Bewerken Fanmail. Doe een leuke haarspeld of clip in aan de basis van de vlecht, of zet je pony ermee vast.

Maak de lokjes dan wat dikker! Bind de vlecht vast met een lint of een niet-rubberen elastiekje. Nou, maar elke streng is van tevoren al gevlochten, tussen je rechterduim en wijsvinger is nu de nieuwe middelste streng, we zijn inmiddels een gewaardeerd bedrijf. De sectie die je net hebt toegevoegd, stel je de vorm van het object en dat object aanpassen aan het onderwerp dat de schaduw wordt op vervormen.

Ook in categorie:
    19.03.2019 03:45 Jinthe:
    Als je een rommeligere look wilt, trek het dan niet te strak. Als je korter haar hebt is het misschien makkelijker om twee kleinere vlechten te maken dan een grote.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com