delhicocktailweek.com

Wat is een goede onderzoeksvraag

Datum van publicatie: 12.03.2019

Naar mijn idee beschrijft het exact het probleem en de centrale vraag, maar lijkt het me net iets te lang. Binnen een afstudeer onderzoek kan sprake zijn van een probleemstelling die verschillende van bovenstaande typen bevatten.

Met mijn onderzoek wil ik een advies creëren voor evenementen organisatoren van meerdaagse muziekfestivals. Welke mate van invloed sluit voor Bedrijf X het best aan op de import uit Kenia? Een paar tips om je verder te helpen: Ik heb de volgende hoofdvraag en deelvragen geformuleerd, maar zou graag feedback over de formulering en tips zijn uiteraard welkom.

Echter is het contact met de verantwoordelijke Sales agent nooit goed en effectief geweest. Als ik alleen het begin lees zou ik eerder gaan voor ontwerpende vraag. Op dit moment ben ik bezig met het formuleren van een probleemstelling maar ik loop er flink mee te worstelen.

Deze hoofdvraag is nog steeds open van aard ouderen zouden er namelijk van alles van kunnen vinden maar the voice live kijken belgie vraag is wel sterker gerichtBedankt voor de snelle wat is een goede onderzoeksvraag en goede tip. Beste NP, ik ben geen inhoudsexpert op jouw vakgebied. Deze vraag is bijzonder open: Hoe kijk jij hier tegen aan. Devi 22 maart Ik wilde het dan hebben over de corporate identity van een politieke partij.

Beste Luuk, doordat.

Mijn onderzoeksvraag is als volgt: Of moet ik hier een andere benaming aangeven? De verkoopprijs van deze producten en diensten wordt marktconform bepaald.
 • Dit kan op verschillende manieren. Zoals je misschien merkt is dit al een vraag die een stuk meer is toegespitst.
 • Beste Ramon, Beiden zijn goed geformuleerd. Hartelijk dank voor uw goede en snelle feedback.

Soorten onderzoeksvragen

De leerafdeling sluit aan bij deze onderwijsvernieuwing. Ik ben op zoek naar advies over het soort onderzoeksvraag van mijn tweede deelvraag, mijn tweede deelvraag is als volgt:.

Kan ik de secundaire doelgroep zo benoemen? Dit zal aan het licht brengen of de huidige verkoopprijzen kostendekkend zijn. Daarin wordt minder een beroep gedaan op het leren van deelhandelingen maar meer op kernopgaven en kernopdrachten van beroepen.

 • Ik zit momenteel erg vast, aangezien ik nog geen begeleiding krijg vanuit min Hogeschool..
 • Is dit een juist opgestelde hoofdvraag?

Hierop geef je antwoord in je scriptie door onderzoek te doen. Helpt deze feedback jou met de volgende stap. Hi, zouden jullie mij hierbij kunnen helpen. Ik heb de volgende probleemstelling geformuleerd: Rust er een positive verplichting op voor het bestuur. Ik kan telkens niet wat is een goede onderzoeksvraag een hoofdvraag komen, ik moet onderzoeken wat het beleid van de EU op bepaalde gebieden voor invloed heeft op een werkgroep.

Hoofdvraag

Welke resultaten zijn uit de veiligheidsmonitor naar voren gekomen? Voor mijn afstudeerscriptie wil ik onderzoeken hoe er verbindend kan worden gewerkt binnen het sociaal domein van 3 gemeenten. Kunnen jullie me hier bij helpen, alvast bedankt.

Neshje Rodrivas 22 april Hoe verhouden deze factoren zich tot het uiten van agressie. Daarnaast komt bij nu het belangrijkste: Hoe kan ervoor gezorgd worden dat…. Een paar suggesties voor jou: .

Geld, tijd en frustratie besparen?

Beste Luuk, Zijn op dit moment bezig met afstuderen en merk dat het toch lastig is, om een goede doel- en probleemstelling te formuleren. Beste Gaitrie, Bedankt voor je vraag. Prima vragen om te beginnen. Hoi Wout, Goede vraag! Een mening-vraag of ethische vraag noem je ook wel  evaluerende of normatieve vragen.

Bij de deelvragen kom ik al helemaal niet verder. Mark 24 maart Dit omdat er weinig innovatie is in de juridische sector wat er voor zorgt dat de toegang tot het recht vaak moeilijk is, wat is een goede onderzoeksvraag.

Heel erg bedankt voor je reactie. Bas komt uit een echt onderwijsgezin en is een ervaren scriptieschrijver?

Atosa 28 september Bedankt voor je reactie. Overigens leuk om alle probleemstellingen en je tips zo te lezen.

Weet jij het antwoord?

Dat is denk ik te breed..? De hypothesen die je nu opstelt zijn namelijk niet echt hypothesen maar meer "kleine vragen" die je met een klein beetje onderzoek al kunt beantwoorden. De hoofdvraag bestaat vaak uit meer dan één deel, bijvoorbeeld een beschrijvend deel gevolgd door een verklarend deel.

Wat zijn de richtlijnen binnen de NGB. Echter bij deelvraag 6 is het onduidelijk waartoe je het strafrecht verhoudt? Kom je hier een stap verder mee?

Ook in categorie:
  14.03.2019 11:13 Celena:
  Diegene zou je verder op weg moeten kunnen helpen. Verder kun je je afvragen welke criteria bijv.

  24.03.2019 03:35 Stach:
  In het eerste geval kan je het dan telkens gewoon aangeven wanneer je het opnieuw schrijft.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com