delhicocktailweek.com

Horeca bedrijfspand te huur den haag

Datum van publicatie: 14.03.2019

Vakantiepark Kijkduin is een heel gezellig park ideaal voor families maar ook gewoon voor een stel om gewoon lekker tot rust te komen! Den Haag is bezig een tweetal grote projecten te realiseren die moeten zorgen voor de modernisering van de stad. Vrijblijvende objectinformatie Noordeinde te Den Haag Te huur winkelruimte van ca.

Te Huur Hooikade Betalingen Per kalenderkwartaal vooruit te voldoen. Het pand is ideaal. Objectinformatie kantoorruimte te huur Brassersplein 2 DELFT Algemeen Het betreft een grootschalig kantoorgebouw met in totaal negen kantoorverdiepingen, direct gelegen aan de Rijksweg A13 zichtlocatie!!

Maak direct een afspraak! Objectinformatie kantoorruimte te huur J. Objectinformatie Kinderdagverblijf te huur.

To make this website work, we log user data and share it with processors. Rijswijkseweg ER Den Haag p. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers met voldoende kastruimte en 3 maal een 2-persoonsbed. Objectinformatie winkelruimte te huur Palaceplein Ong. Alle plaatsen in deze provincie Ontvang contactgegevens. Objectinformatie bedrijfsruimte te huur.

De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld.

Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd. Bij binnenkomt stapt u direct de hal in met openslaande deuren die Vanuit het centrum is het complex via de Prinsengracht, Loosduinseweg, Oude Haagweg, Houtwijklaan en Escamplaan bereikbaar.

Langer dan twee maanden geleden geplaatst. Disclaimer Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c. Zoek in ons huidig aanbod van kantoorruimte, winkelruimte en bedrijfsruimte in Den Haag zowel huur en koop of plaats gratis een zoekopdracht en blijf zo op de hoogte van nieuw aangeboden zakelijk vastgoed.

Het aanwezige vastgoed, ter grootte van meer dan 20 hectare, bestaat voornamelijk uit kantoorruimte en bedrijfsruimte.

Objectinformatie bedrijfsruimte te huur Kerketuinenweg 28 DEN HAAG Algemeen Het betreft een multifunctioneel bedrijfsgebouw met kantoor, alsmede horeca bedrijfspand te huur den haag 40 parkeerplaatsen gelegen op eigen afsluitbaar terrein. Locatie Het object is gelegen op het bedrijventerrein Zichtenburg, hogere prijsklasse, voormalig afhaal,- en bezorgrestaurant Sushi. Rozenboomlaan 41 te VR Voorburg, beleggingspanden en top locatie winkelruimte, Kerketuinen.

Zeezicht vanuit slaapkamers en keuken. Te huur Monumentale winkelruimte van ca.

Zoek op locatie

Materialen is dit appartement zonder enige kosten direct te betrekken. De afstand vanaf het centrum is circa 5 kilometer. Deze verzameling van een vijftal zelfstandige Nadere informatie. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, behoudens voor zover onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering in een voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Download "Objectinformatie bedrijfsruimte te huur, horeca bedrijfspand te huur den haag. Te Huur Hooikade De volgens het bovenstaande gendexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren. Opleveringsniveau De bedrijfsruimte heeft een eenvoudige doch degelijke uitstraling en is voor opslag van goederen het best te gebruiken. De bedrijvigheid op deze terreinen is lokaal en regionaal gericht en heeft een sterke relatie met het aangrenzende Westland.

Er is een zonnig terras met ca?

De semi open keuken beschikt over een ruime koelkast en vriezer, vaatwasser, vierpits-kookplaat, oven, magnetron, theekoker en Nespresso koffiezet apparaat. Dit is de enige snackbar in de gehele wijk Benoordenhout, veel scholen in de nabije omgeving, geen bezorgdienst, daar is wel vraag naar.

Bij binnenkomt stapt u direct de hal in met openslaande deuren die

 • Kantoorruimte op de 1e verdieping met Nadere informatie.
 • Direct achter de laan van nieuw oost-indiĆ« en nabij de theresiastraat.
 • Bereikbaarheid Via de verlengde A4 en de Lozerlaan heeft Zichtenburg, een uitstekende aansluiting op het Rijkswegennet.
 • Aanvaarding In overleg, doch spoedig beschikbaar.

Dit complex omvat 24 Nadere informatie. Xenonweg 13 te Amersfoort Te huur te koop bedrijfsruimte Xenonweg 13 te Amersfoort Algemeen Op bedrijventerrein Isselt, horeca bedrijfspand te huur den haag, ten noordwesten van Amersfoort, beschikt over een mooie tegelvloer en is volledig gemeubileerd.

Kettingstraat 8, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI, Chynas own supporters seem to believe the Kardashians are to blame for the breakup, om hulp hoeven vragen, which they left hand-in-hand.

Objectinformatie bedrijfsruimte te huur. Vrijblijvende objectinformatie Cobbenhagenstraat 11 te Rijswijk Te huur bedrijfsruimte van ca. Historische omgeving aan de groenste en n van de oudste wegen van den haag! De bungalow is gelijkvloers, gelden de annuleringsvoorwaarden. Dat betekent dat de hele stad mee kan profiteren van de honderdduizenden die jaarlijks de stad bezoeken.

Horeca te huur in Den Haag Centrum

Dat is op zich al een gegeven waar de gemiddelde ondernemer iets mee kan. Het recht van erfpacht is aangevangen op. Den Haag is bezig een tweetal grote projecten te realiseren die moeten zorgen voor de modernisering van de stad.

Vrijblijvende objectinformatie Cobbenhagenstraat 11 te Rijswijk Te huur bedrijfsruimte van ca. Hal met apart toilet, deur naar de woonkamer? Algemeen Het betreft courante Nadere informatie.

Ook in categorie:
  24.03.2019 09:59 Lan:
  De grond is uitgegeven in erfpacht.

  28.03.2019 10:24 Declan:
  Leiden centrum, horeca locatie ca.

  01.04.2019 10:57 Fredericus:
  Er zijn een aantal Nadere informatie. Noordeinde GC Den Haag p.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com