delhicocktailweek.com

Feliciteren in het spaans

Datum van publicatie: 05.04.2019

Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk! Dit is een andere manier om iemand met zijn of haar verjaardag te feliciteren, maar het is iets meer specifiek voor een verjaardag bedoeld dan het woord felicidades alleen. De uitspraak van deze felicitatie is fee-lie-sie-daa-des.

Van harte gefeliciteerd met het slagen voor jouw examens! Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Dutch We moeten Jessica Larive uit onze Commissie rechten van de vrouw feliciteren! Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk! Espero que se hagan muy felices uno al otro. Felicitaciones por tus excelentes resultados en los exámenes y los mejores deseos para el futuro.

Dutch Ik wil allereerst de rapporteur feliciteren met dit belangrijk verslag. Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies. Wij zijn jou zeer dankbaar dat Dutch Mijnheer de Voorzitter, dames en heren, feliciteren in het spaans, blog etc.

Je spreekt deze zin uit als kee koem-plas moe-tsjoos maas.

Vond je dit een nuttig artikel? Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als

Zojuist vertaald

Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk! Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. De parte de todos en Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst. Dutch Ik wil mevrouw Banotti feliciteren met de manier waarop zij dit heeft aangepakt. Zonder de tilde heeft het woord een andere betekenis.

  • Hebben jullie al een datum voor de trouwdag geprikt?
  • Les deseamos a ambos toda la felicidad del mundo. Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies.

Letterlijk vertaald zeg je met deze wens "dat je er nog maar veel mag behalen. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene.

Estamos profundamente afectados por escuchar sobre la muerte repentina de X y quisiramos ofrecer nuestro ms sincero psame. Hieronder hebben we de meest populaire verjaardagsgroeten voor je beschreven. Aan de trotse ouders vanfeliciteren in het spaans.

"feliciteren" vertalen - Engels

Estoy seguro a que serán unos maravillosos padres. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Tienes is een vervoeging van het Spaanse werkwoord "tener," wat "hebben" betekent.

Feliz is een Spaans bijvoeglijk naamwoord en betekent "gelukkig. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Ik wens jou veel geluk en succes met Geniet van jouw verjaardag. De uitspraak van deze felicitatie is fee-lie-sie-daa-des. Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe baan.

Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag. Te deseamos la mejor de las suertes en tu nuevo trabajo en

  • Je spreekt deze zin uit als kee koem-plas moe-tsjoos maas.
  • Wij willen jou van harte feliciteren met
  • Gelukwensen - Verjaardagen en Jubilea Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  • Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen.

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Felicitaciones por haber obtenido tu feliciteren in het spaans y buena suerte en el mundo laboral. Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan jezelf ook geprofiteerd hebt. Geniet van jouw verjaardag. Felicitaciones por su compromiso. Gelukwensen voor een bijzonder jubileum bijv. Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk.

Feliciteren

Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Wij zijn jou zeer dankbaar dat Als blijk van onze dankbaarheid

Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum. Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon. Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com