delhicocktailweek.com

Aanbieding zwaluwhoeve met overnachting

Datum van publicatie: 04.04.2019

Heerlijk ontspannen in de vernieuwde Zwaluwhoeve en overnachten in het naastgelegen Hotel de Tippe? Zo hoef je niet direct naar huis en heb je nog meer aan de gezondheidsbevorderende eigenschappen van een dagje sauna.

Genieten van een overnachting met hoge korting Heb je zin om jezelf een heel weekend in de watten te laten leggen en echt weer ontspannen naar huis te keren?

Het is al weer een paar maanden geleden dat ik hier ben geweest, dus het wordt weer tijd dat ik ga. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dan bent u bij sauna- en wellnessresort de Zwaluwhoeve aan het juiste adres! Hierdoor kom jij toe aan jouw verdiende rust zonder te hoeven wachten tot een faciliteit vrij is voor gebruik.

Dit unieke resort, de Zwaluwhoeve, is in stijl van een authentieke boerderij  Er is veel vernieuwd en verbeterd met als belangrijkste doelstelling om jou in alle rust te laten genieten van een heerlijk, gezellig en ontspannen dagje uit. Afgelopen week langs de Zwaluwhoeve geweest, dagje spa gecombineerd met een ontspanningsmassage.

Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou. Wat was dat heerlijk. Zwaluwhoeve verbetert zich altijd en nu zijn er ook Naast dat er meer faciliteiten bij zijn gekozen, is ook de service en het culinaire aanbod verbetert.

En wat dacht je van het prachtige Sanadome in Nijmegen, aanbieding zwaluwhoeve met overnachting. Laat vetcellen verdwijnen met Cryolipolyse!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Ook dat kan, want over de grens is het ook volop genieten van prachtige wellnesshotels of hotelovernachtingen met toegang tot een bekende, grote sauna.
 • Het eten en drinken was ook goed: Dan bent u bij sauna- en wellnessresort de Zwaluwhoeve aan het juiste adres!
 • Het eten en drinken was ook goed:

Maar onze meest recente ervaring dwingt ons toch om even verder te kijken op vindwellness. Kies dan voor een wellnessresort met een overnachting. Beleef de Zwaluwhoeve op een compleet andere manier en geniet van jouw welverdiende dagje rust. Helaas kregen we tijdens ons laatste bezoek niet de hotelkamer waar we om gevraagd hadden, terwijl dit vooraf wel door Zwaluwhoeve bevestigd was.

Een stedentrip in België, Duitsland of Luxemburg combineren met een dagje sauna? Ik vind het buitenzwembad altijd wel een pluspunt, zelfs in de kou geniet ik ervan om even buiten te relaxen in een warm bad.

 • Dagentree voor 2 of 3 personen.
 • Een dagje wellness zorgt ervoor dat je weer helemaal tot jezelf komt. Wellness Special — Zwaluwhoeve

Sauna aanbiedingen per regio Drenthe! Thermen La Mer Almere, Flevoland. Sorteren Standaard Nieuwste eerst Hoogste korting Naam. Thermen Binnenmaas 's-Gravendeel, Zuid-Holland. Op een zaterdag in januari hier met een vriendin geweest.

Dagelijks verzamelen wij de beste saunadeals

Thermen La Mer Almere, Flevoland. Zwaluwhoeve werkt samen met verschillende hotels en kent verschillende faciliteiten voor genoeg mensen. Genieten van een overnachting met hoge korting Heb je zin om jezelf een heel weekend in de watten te laten leggen en echt weer ontspannen naar huis te keren? Wellnessdag voor 1 persoon.

Ik vind het buitenzwembad altijd wel een pluspunt, zelfs in aanbieding zwaluwhoeve met overnachting kou geniet ik ervan om even buiten te relaxen in een warm bad? Morning Culinair - Zwaluwhoeve Dagje wellness voor 1 persoon. We komen immers om te ontspannen. Nu is het vernieuwd, ziet er prachtig uit. Sorteren Standaard Nieuwste eerst Hoogste korting Naam.

Sauna aanbiedingen per regio

Morning Culinair — Zwaluwhoeve Dat wordt op en top genieten en ontspannen van wellness met een overnachting. Zwaluwhoeve aanbiedingen Over Zwaluwhoeve Ervaringen Zwaluwhoeve Ontdek dit prachtige resort midden in de Veluwse natuur.

Alles zeer schoon, wat ik heel belangrijk vind.

Dagentree met koffie of thee en een lekkernij. Een heerlijk dagje rust dat ook nog eens voordelig is door SaunaDeals. Zwaluwhoeve aanbiedingen, korting en acties. De Johan cruijff danny coster werkt samen met verschillende hotels en heeft genoeg faciliteiten voor genoeg mensen hierdoor heb je vaak rust en kan je altijd gebruik maken van de faciliteit zonder te wachten.

Thermen Houten Houten, aanbieding zwaluwhoeve met overnachting, Gelderland? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dagentree voor 2 aanbieding zwaluwhoeve met overnachting. Thermen Bussloo Voorst, Utrecht. Zwaluwhoeve is een geweldige sauna.

Deze deal is helaas verlopen! Bekijk hier onze alternatieven:

Zwaluwhoeve verbetert zich altijd en nu zijn er ook Naast dat er meer faciliteiten bij zijn gekozen, is ook de service en het culinaire aanbod verbetert. Dat wordt op en top genieten en ontspannen van wellness met een overnachting. Je kunt ook gebruik maken van de nabijgelegen activiteiten waaronder het gebruik van meerdere golfbanen, schietbanen en adventure-mogelijkheden.

Dat was toch niet zo ver?

Alles zeer schoon, wat ik heel belangrijk vind, aanbieding zwaluwhoeve met overnachting. Je hebt alles bij deze sauna en het is er erg knus en gezellig. Heb je zin om jezelf een heel weekend in de watten te laten leggen en echt weer ontspannen naar huis te keren.

Ook in categorie:
  14.04.2019 04:59 Liora:
  Een stedentrip in België, Duitsland of Luxemburg combineren met een dagje sauna?

  23.04.2019 20:32 Esme:
  Ik vind het buitenzwembad altijd wel een pluspunt, zelfs in de kou geniet ik ervan om even buiten te relaxen in een warm bad.

  01.05.2019 10:14 Yuna:
  Toe aan een dag complete ontspanning? Morning Culinair — Zwaluwhoeve

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com