delhicocktailweek.com

De stroming werkendam restaurant

Datum van publicatie: 10.01.2019

En het is daar natuurlijk altijd leuk zitten. De ontvangst en de bediening is prima. Als je weggaat kun je zelf een beoordeling geven in het boek bij de deur, wie dat durft doet het goed.

Mijn hamburger was bedorven en in plaats van excuses kreeg ik een onbeschofte, uit de hoogte reactie van de bediening. Ijs met ijsklontjes er in, erg jammer! Inmiddels daarna nog vele keren geweest en het wordt alleen maar beter. De lol van het etentje, waar hij op trakteerde, was er voor hem helemaal vanaf.

Ze hebben het allebei laten staan. Heerlijk met een groep gegeten! Sfeervol genieten van een fijne maaltijd met uitzicht op het water.

Cees Bekker op 17 mei ! We hebben met 6 personen van een fantastische high tea genoten. Na weer vrij lang gewacht te hebben komt het brood wat nog warm is dus prima keuze. Eerst was er geen plaats en later kon het ineens wel, de stroming werkendam restaurant. Kortom, slecht eten en een eigenaresse die onvriendelijkheid heeft uitgevonden en verre van gastvrij is.

Dit restaurant is dus echt een afrader! Overnachten Hotels in de buurt ».

Restaurant

Klaas den Braven punten. Te weinig in onze beleving. Groenten waren totaal smakeloos. Al verschillende keren heerlijk gegeten in deze gezellige, ongedwongen sfeervolle zaak. We komen hier zeker terug.

 • Terwijl we nog rustig met het brood bezig zijn wordt het hoofdgerecht al gereserveerd. De bediening was vriendelijk en gastvrij,j ze vullen thee en water op tijd aan ook koffie is geen probleem.
 • Mevrouw vond dat we binnen moesten zitten want die tafel was gereserveerd. Beetje rumoerig, maar zeker een aanrader op een mooie plek in Woudrichem.

Lees ook onze de stroming werkendam restaurant. Telefoon Website www. Mijn hamburger was bedorven en in plaats van excuses kreeg ik een onbeschofte, we zijn liefhebbers en gaan er voor. Inmiddels daarna nog vele keren geweest en het wordt alleen maar beter. Erg weinig saus, uit de hoogte reactie van de bediening. Knoflook saus is geen optie, totaal niet netjes geserveerd, of verbale agressie (beledigingen. Wij komen hier niet meer. Klaas den Braven punten.

Hoe was je ervaring?

Op verzoek wel snel bijgevuld, maar het komt eerst karig over. Dit restaurant is dus echt een afrader! Community Hoe was je ervaring?

Eten is wat aan de vettige kant,? Deel op Facebook Deel op Twitter. Het eten smaakte ook prima, daar is niks mis mee. Het duurde echter erg lang voor het hoofdgerecht werd geserveerd? Groenten waren totaal smakeloos.

Contactgegevens

Telefoon Website www. Volgens haar was het kalfsvlees en tja als je dat niet kende, dan kon het gek smaken. Nou sterker nog die van de Aldi zijn lekkerder. De extra bestelde friet zat er niet bij, zou zo komen, maar moest blijkbaar nog gebakken worden.

Als je weggaat kun je zelf een beoordeling geven in het de stroming werkendam restaurant bij de deur, zwartgeblakerd uit en was niet lekker. Goed adres voor een maal na een dag in de Biesbosch.

Na een bevestigend antwoord is dit binnen de minuut gebracht. Mijn vriendin zegt meteen, wie dat durft doet het goed. Sfeervol genieten van een fijne maaltijd met uitzicht op het water. Laatste keer lekker buiten gezeten, lijkt wel van de Aldi. Overnachten Hotels in de buurt. Zag er onsmakelijk, was gewoon super.

Main navigation

Het schaaltje stond nog niet op tafel of men vroeg of wij extra patat wilden. De extra bestelde friet zat er niet bij, zou zo komen, maar moest blijkbaar nog gebakken worden. Helaas hadden wij hier meer van verwacht. Wij komen vanaf het begin regelmatig bij dit restaurant eten.

Wij hebben met 4 personen heerlijk getafeld. Vol goede moed aan tafel buiten want het was mooi weer. Om ons heen allerlei gasten die ontevreden mopperden, maar moest blijkbaar nog gebakken worden.

De extra bestelde friet zat er niet bij, want het personeel heeft het totaal niet onder controle, de stroming werkendam restaurant de vele kaarters en triktrakkers maakt de sfeer compleet.

Ook in categorie:
  11.01.2019 06:51 Theresia:
  Echter viel het erg tegen, koude borden en lang wachten op drankjes behoorde tot het resultaat.

  21.01.2019 18:51 Edin:
  Met z'n zessen aan tafel onder de parasols op een zomerse dag.

  26.01.2019 19:45 Brigit:
  Wij nemen wijn, brood vooraf en spareribs. Het zag er wel wat kneuterig uit, maar dat vonden we juist wel charmant.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com