delhicocktailweek.com

Gevulde aubergine met gehakt en kaas

Datum van publicatie: 13.03.2019

Geplaatst op Chinees Voorgerecht. Maakte het op 13 februari

Met deze Griekse smaken kom je helemaal in Griekse sferen. Geplaatst op Nederlands. Deze wil ik delen want was qua smaak een groot succes! Geplaatst op Italiaans. Door de pijnboompitten, koriander, kaneel en citroen doet dit gerecht Mediterraan aan.

Geplaatst op Mediterraan Hoofdgerecht. Geplaatst op Aziatisch Hoofdgerecht.

Dan de kruiden toevoegen en de laatste e! Geplaatst op Mediterraan Hoofdgerecht. Geplaatst op Frans Hoofdgerecht. Geplaatst op Arabisch. Overheerlijke goed gevulde Moussaka In een oud Grieks kookboek uit vond ik dit lekkere recept want had weer eens zin in een lekkere ovenschotel.

Geplaatst op Turks Voorgerecht.
 • Kip of gehakt aubergine tomaat ui paprika potje tacosaus knoflook sambal of peperolie texmex kruiden. De auberginehelften worden voorzien van vullingen die zijn samengesteld met lamsgehakt, rijst en zongerijpte tomaten.
 • Geplaatst op Mediterraan Hoofdgerecht. Eigen recept Gevulde aubergine met borlottibonen en citroenyoghurt De Italiaanse keuken is misschien wel de meest geliefde keuken ter wereld.

Ingrediënten

Geplaatst op Frans Bijgerecht. Gevulde aubergine Er zijn natuurlijk talloze variaties mogelijk van dit gerecht, deze vind ik het lekkerst.

Makkelijk te maken, gezond en niet duur wat wil je nog meer. Geplaatst op Internationaal Bijgerecht. Aubergine gevuld met pittig Tivali gehakt. Geplaatst op Hoofdgerecht.

Geplaatst op Nederlands Bijgerecht. Gescheurde Buik is de vertaling van de originele Turkse naam. Lamszadel met gevulde aubergine Een toprestaurant in je eigen keuken. Overigens is de aubergine een van de weinige groentes die niet rauw gegeten kunnen worden. Geplaatst op Internationaal.

Pasta recepten

Geplaatst op Spaans Hoofdgerecht. Met deze Griekse smaken kom je helemaal in Griekse sferen. Geplaatst op Frans Hoofdgerecht. Geplaatst op Europees Hoofdgerecht.

Geplaatst op Internationaal Hoofdgerecht! Met dit recept kun je ook gevulde aardappels, paprika of vleestomaten maken.

Geplaatst op Arabisch. Maakte het op 13 februari De Italiaanse keuken is misschien wel de meest geliefde keuken ter wereld. Met dit recept maak je je stoutste culinaire ambities waar. Gevulde Aubergine Turks Aubergine gevuld met gehakt.

Geplaatst op Frans Bijgerecht. Geplaatst op Grieks Hoofdgerecht. Eigen recept Gevulde aubergine met borlottibonen en citroenyoghurt De Italiaanse keuken is misschien wel de meest geliefde keuken ter wereld. Door de pijnboompitten, koriander, kaneel en citroen doet dit gerecht Mediterraan aan.

 • Aubergine gevuld met pittig Tivali gehakt.
 • Overigens is de aubergine een van de weinige groentes die niet rauw gegeten kunnen worden.
 • Door de pijnboompitten, koriander, kaneel en citroen doet dit gerecht Mediterraan aan.
 • Geplaatst op Vegetarisch.

Geplaatst op Nederlands Bijgerecht. Gevulde Aubergines Hoofd gerecht geserveerd mer rijst of pasta. Een toprestaurant in je eigen keuken. Geplaatst op Europees Hoofdgerecht. Geplaatst op Frans Hoofdgerecht. Geplaatst op Vegetarisch! En als je deze gevulde aubergines hebt geproefd, dan weet je weer precies waarom dat zo is.

Gevulde aubergines De auberginehelften worden voorzien van vullingen die zijn samengesteld met lamsgehakt, rijst en zongerijpte tomaten. Gevulde Aubergines Lekker pittig gevuld kcal!

Bevat per portie

Maakte het op 13 februari Gefrituurde aubergine Met een vulling van varkensvlees en garnalen. Geplaatst op Italiaans Hoofdgerecht. Champignons, 2 grote tomaten, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 2 ons gehakt of varkensvlees, , 3 eetlepels olijfolie, peper, zout, nootmuskaat, basilicum.

Geplaatst op Mediterraan Hoofdgerecht. Geplaatst op Vegetarisch Hoofdgerecht. Geplaatst op Turks Hoofdgerecht.

Ook in categorie:
  15.03.2019 05:16 Laure:
  Geplaatst op Frans Bijgerecht.

  15.03.2019 18:17 Arun:
  Gevulde Aubergines Aubergine gevuld met pittig Tivali gehakt. Gevulde Aubergines Lekker pittig gevuld kcal.

  23.03.2019 18:11 Ariëtte:
  Geplaatst op Grieks. Aubergines Met Gehakt Als de aubergines niet eerst worden voorgekookt voordat ze de oven ingaan, kost het erg veel tijd om ze gaar te laten worden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com