delhicocktailweek.com

Gefeliciteerd met je welverdiende pensioen

Datum van publicatie: 05.04.2019

Gooi alle remmen los en geniet ervan! Ik heb altijd met heel veel plezier voor jou en met jou gewerkt en van jou geleerd. Aan het harde werken moet echter een keer een eind komen!

Vrijheid, blijheid Joke, geniet van je pensioen. Ik hoop dat je heel lang volop kunt genieten van je pensioen en dat je je werk niet heel erg gaat missen. Een taart in mijn favoriete kleur! Dat hadden toch de officiële instanties bevestigd. Johan, Geniet van je pensioen en van je klein kinderen. Dit was onze starter. Tegelijkertijd zal ik in die tijd mijn bijdrage leveren aan de instandhouding van jouw welverdiende pensioen.

Iedereen had wat gekokkereld, ik ook en dat hebben we samen met de schoonzoons en de kleinkinderen naar binnen gewerkt. Gooi alle remmen los en geniet ervan. Born to be wild.

Bedankt voor de goede samenwerking en we zullen elkaar ongetwijfeld weer tegenkomen, gefeliciteerd met je welverdiende pensioen. Notify me of new posts via email.

Blogarchief

This site uses Akismet to reduce spam. Neen ga maar niet dromen, ik ga er niet mee op reis. Je te souhaite une bonne et heureuse retraite…salutations amicales. Volledig lactosevrij, een kaastaart met bosbessen. Hopelijk heb je nog wat hobby-projecten i.

Wat een heerlijke brunch hebben jullie naar binnen gewerkt en natuurlijk gezellig zo met de hele familie, gefeliciteerd met je welverdiende pensioen. Ga je ook met pensioen. Succes met je nieuwe carriere, de rest volgt binnenkort.

Geniet er maar met volle teugen van. Gepost door Janneke op Wat geweldig dat je 40 jaar gewerkt. Tegelijkertijd zal ik in die tijd mijn bijdrage leveren aan de instandhouding van jouw diploma verloren wat nu pensioen. Voor het grootste deel, toch bij dezelfde werkgever.

Pensioen 1 april

Dank voor de felicitaties! Ik wens jou een een heel prettig pensioen toe en we komen elkaar ongetwijfeld weer een keer tegen. Ik wens jou een hele fijne tijd de komende jaren en hoop dat het er velen zullen zijn!

De kleinkinderen afhalen van school en erop passen twee dagen in de week dat vraagt al veel tijd en dan nog tijd zoeken soms om eens te kunnen gaan fotograferen. Met pensioen dan ontvang je ook verlofgeld. Iedereen had wat gekokkereld, ik ook en dat hebben we samen met de schoonzoons en de kleinkinderen naar gefeliciteerd met je welverdiende pensioen gewerkt? Dat was nog bij Wildlands adventure zoo korting Data, toen al onderdeel van Roccade.

Het overkomt je maar. En nog van harte gefeliciteerd.

Neen ga maar niet dromen, ik ga er niet mee op reis. Johan, Bedankt voor de samenwerking de afgelopen periode. Ik neem aan dat we elkaar zo nu en dan nog wel eens ergens zullen zien.

Een taart in mijn favoriete kleur. Gefeliciteerd Joke, ga maar een hoop fijne en leuke dingen doen!. Ik heb altijd bewondering gehad voor je standvastigheid en sociale vaardigheden. Mijn groei in kennis en kunde maar ook mijn persoonlijke groei en ontwikkeling heb ik deels aan jou te danken, gefeliciteerd met je welverdiende pensioen.

Wat doen wat je kosten bellen naar buitenland ziggo. Altijd een leuk onderwerp om het er over te hebben en dan bedoel ik de gadgets. En dan vooral de wijze waarop je contact hield met de klantengroep. Tu va pouvoir en profiter un max maintenant.

Post navigation

Geniet er maar met volle teugen van. Gepost door Wil op Beste Johan, Laat de kurken knallen, het harde werken is gedaan!

Ben er 65 en zie mij niet meer elke dag gaan werken. Gepost door Jan op This site uses Akismet to reduce spam.

Ook in categorie:
    09.04.2019 03:12 Chiem:
    Volledig lactosevrij, een kaastaart met bosbessen. Johan, Geniet van je pensioen en van je klein kinderen.

    10.04.2019 11:05 Efraim:
    Gepost door Wil op Nu maar lekker genieten..

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com