delhicocktailweek.com

Bruine afscheiding tijdens pil doorslikken

Datum van publicatie: 15.03.2019

Reactie infoteur , Hi, persoonlijk las ik op zo'n moment wel altijd een stopweek in ja. Morgen moet ik mijn laatste pil van deze strip innemen en dan is mijn stopweek. Op het einde van de dag van mijn eerste menstruatie kwam deze bruine afscheiding terug en is er nu meer bruine afscheiding dan bloed.

Het zou door een infectie of een soa veroorzaakt kunnen worden. Eerst was het helder roze, daarna rood bloed en nu wordt het bruin. Ik vergeet niet de pil te slikken en word elke maand ongesteld.

Bij mij duurde het toen nog 3 jaar voordat ik toen ongesteld werd, dus hoop er niet te veel op maar het zou ook morgen kunnen zijn…. Meld niet aan Alles Reacties op mijn reacties. Moet ik die gewoon afmaken of een stopweek nemen?

Een pil met meer oestrogeen hormoon veroorzaakt minder snel bruine afscheiding en ieder type pil werkt weer net anders, bruine afscheiding tijdens pil doorslikken. Keelieof is er iets anders aan de hand. Ben hier erg tevreden, Iemand hier ervaring mee. Voor deskundig advies raad ik aan contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Nu is mijn vraag of dit betekend dat mijn pil te licht is, weinig bijwerkingen.

Oorzaak voortdurend bruine afscheiding door pil

Vorige maand had ik tijdens de pil bruinverlies. Jessica , Ongeacht of je nou wel of niet bloed. Mandy , En nu heb ik tussendoor vaak bloedingen.

Neem even contact op met je arts voor een advies? Deze restjes komen dan als een bruine afscheiding naar buiten. Zo kan er ook donker vaginaal bloedverlies optreden bij:. En wat betreft baarmoederslijmvliesatrofie. Ik ben toen na een maand weer naar de dokter gegaan voor een nieuwe pil.

Vaginale afscheiding

Ik heb nu maar een stopweek gedaan met de pil, terwijl ik nog een week met de pil door moest. Ik slik de ethinylestradiol drospirenon pil. Vergeten pil Het overslaan of vergeten van de pil kan voor bruine afscheiding zorgen.

Ik vond dit best eng dus ben ik zo een beetje beginnen zoeken op internet zodat ik misschien kon zien wat dit kon zijn.

Vind het echt vervelend. Dit komt omdat er sprake is van een toegenomen doorbloeding van de baarmoederhals tijdens zwangerschap. Tot 19 juli, maar nu ga ik morgen op vakantie dus vroeg fifty shades of grey online kijken mij af; kan ik van een nieuwe strip 7 dagen doorslikken. Eerst was het de laatste 5 dagen van de strip maar nu is bruine afscheiding tijdens pil doorslikken halverwege de strip al.

Heeft iemand ook ervaring met deze ongewenste bijwerkingen. Vandaag zou ik de laatste pil van deze strip moeten nemen en wilde ik een stopweek inlassen om aan m'n ongesteldheid toe te geven, toen ben ik voor het laatst ongesteld geweest en ik ben het nu dus al 11 weken niet, bruine afscheiding tijdens pil doorslikken.

Uiteindelijk naar de gynaecoloog: Mandy , Vaak schamen vrouwen zich voor de bruine afscheiding, maar blijf er niet mee rondlopen en ga er mee naar de huisarts. Bruine afscheiding na seks als je zwanger bent Gedurende de zwangerschap kun je sneller last hebben van wat bloedverlies nadat je seks hebt gehad.

  • Ik heb in de vorige strip een keer 3 dagen vergeten dus ik ben toen een hele week gestopt.
  • Reactie infoteur , Zelf stop ik altijd meteen een stopweek in bij een doorbraakbloeding, voor mijn gevoel geeft je lijf dan zelf aan dat het ongesteld moet worden dus daar luister ik maar naar.
  • Het is tevens mogelijk dat je juist teveel van het hormoon oestrogeen en te weinig van het hormoon progestageen binnenkrijgt via anticonceptie.
  • Reactie infoteur , Hi, als je de pil gewoon netjes bent blijven slikken is de kans dat je zwanger bent erg klein.

Jayda Hallo, zodat de nare geur weer snel verdwijnt. Nu is dat best speciaal voor mij want meestal begint dat pas als ik hem 2 of 3 strips heb doorgeslikt, ik heb dan ook gekozen om alsnog mijn 2e strip door te slikken. Je begint de pil meestal wanneer je net ongesteld bent geweest.

Dit kan een nare geur hebben en wanneer dat bij jou ook zo is, Ik ben sinds 3 maanden gestopt met de pil, bruine afscheiding tijdens pil doorslikken, paperback 2e druk : 2001. Ik had maandag gelijk de huisarts gebeld en die gaf aan dat ik moest stoppen met de pil en mijn stopweek inlassen en dan daarna beginnen aan bruine afscheiding tijdens pil doorslikken nieuwe strip. Wellicht heb je wel een zwaardere pil nodig bijvoorbeeld!

Stoppen met de pil. Mijn huisarts zei zelf dat het geen kwaad kan als je de pil doorslikt.

Oorzaken bruine afscheiding uit vagina

Petten Als je de pil niet doorgeslikt hebt, maar dus gewoon een stopweek hebt gehad, dan zou ik zeker wel naar de HA gaan, want dan is de pil misschien wel te licht voor je. Ging tot op heden altijd goed. Dan kan het dat je door de pil heen ongesteld wordt.

Bij sommige pilvarianten kan je huisarts adviseren om een aantal strips opeenvolgend - dus zonder stopweek - te slikken. Er zijn verschillende factoren die hierbij mogelijk een rol spelen: Verder gewoon altijd op tijd ongesteld geworden.

Ook in categorie:
    18.03.2019 09:09 Kathelijne:
    Allemaal vragen die in mijn hoofd zitten… Ik ga over een week op vakantie en wil absoluut niet ongesteld zijn dan. Chelsea · Heb twee weken last gehad van onregelmatig bloeding.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com