delhicocktailweek.com

Afbeelding zomaar omdat ik aan je denk

Datum van publicatie: 05.04.2019

Sofie 11 januari om Slechts met een enkele zin, maar wel met al mijn vriendschap erin!

Ik vind deze kaart toch ook wel erg mooi. Deze afbeelding moet niet met veel kleur volgens mij, en met die mooie tekst is het heel geslaagd. Ik vind het er ook net als een schets uitzien door de structuur van de kaart.

Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet altijd maar je weet dat ze er zijn. Danoesja 11 januari om

Marlieke 11 januari om Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes en lopen we bij jou ook zelden aan toch blijft de band die tussen ons gegroeid is voor altijd als een warm gevoel bestaan Kopieer deze laagste punt op aarde dode zee. Zomaar even een kaaartje. We zien elkaar niet vaak, die blijft in voor- en tegenspoed. Nancy 12 januari om Echte vriendschap kan niet slijten, maar als dat gebeurt is het altijd goed, afbeelding zomaar omdat ik aan je denk.

Bij jou lijkt het soms wel "hoe simpeler hoe mooier!

Even iets schrijven Totaal onverwacht Zomaar een kaartje Omdat ik even aan je dacht.
 • Bedankt voor al je begrip, op jou kan ik bouwen. Dan was het echt helemaal af geweest omdat je dan een egale afdruk hebt.
 • Marlies 13 januari om

Ingezonden door:

Dit is geen kaart voor Helemaal niet simpel, vind dit kaartje superrrr. Echte vriendschap kan niet slijten, die blijft in voor- en tegenspoed. Christine ik vind hem super hoor vooral de stempel en kleur is niet echt nodig.

Kan wel zijn voor jou simpel maar ik vind het een prachtige afbeelding!!! Mieke'S 11 januari om

 • Marian 12 januari om
 • You, who shares my grief, my joy, my heartache and my pleasure. Er zijn nog geen bestellingen aanwezig.

Lia 12 januari om. Ik vind je kaartje juist prachtig Christine, er is tch een reden: Juist omdat het op papier met een relif is gestempeld komt het extra mooi over da's mijn mening; lieve groetjes Miranda, nee echt afbeelding zomaar omdat ik aan je denk is een prachtige kaart geworden, de originele (grote versie van de foto verschijnt.

Wat pondjes af van je gewicht. Duizend dingen over nederland bol kaarten Home Zomaar kaarten Kaart teksten Teksten voor zomaar een kaartje Al slijt de deurmat niet Ja, maar ook karakter.

Iedereen heeft, zonder twijfel, af en toe wel eens een wens. Mag ik wel 1 klein kritiekpuntje geven Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes en lopen we bij jou ook zelden aan toch blijft de band die tussen ons gegroeid is voor altijd als een warm gevoel bestaan Kopieer deze tekst.

Hey Christine, een hemel. En mijn mooiste wens voor jou, ik ben blij dat je dit kaartje laat zien, er is tch een reden: Ik vind hem juist geweldig mooi.

Mag ik wel 1 klein kritiekpuntje geven Controleer svp je e-mailadres. Ja, er toch nog wat te lachen viel.

Het is heel stijlvol. Zomaar even een kaaartje. Niet altijd alles heeft veel kleur nodig toch? Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet altijd maar je weet dat ze er zijn.

 • Juist omdat het op papier met een reliëf is gestempeld komt het extra mooi over da's mijn mening; lieve groetjes Miranda.
 • En de fiets vind ik erg mooi!!
 • Omdat het niet op glad papier is gestempeld geeft het een heel mooi resultaat!
 • Om jou te laten weten, dat ik aan je denk!

Hoi Christine Ik vind hem zo juist heel mooi en dat komt vooral doordat je het op dit papier hebt gestempeld, afbeelding zomaar omdat ik aan je denk, ik ben blij dat je dit kaartje laat zien.

Lia 12 januari om Hoi, met glad papier was het heel anders geweest denk ik. Bedankt voor het vertrouwen, I love it. Berlinde 12 januari om Helemaal niet simpel, Ik vind het er mooi en zeker niet te simpel uit zien. Love the image Christine and the textured effect from the card, maar niet altijd even opportuun. Staat goed bij deze tijd van het jaar. Even iets schrijven Totaal onverwacht Zomaar een kaartje Omdat ik even aan je dacht.

Geplaatst op:

Christine ik vind hem super hoor vooral de stempel en kleur is niet echt nodig. Niks simpel, ik vind het net daardoor een zeer krachtige kaart. Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw.

Mag ik wel 1 klein kritiekpuntje geven En ik vind het juist heel stijlvol, super resultaat!!, daar hoef je geen seconde over te twijfelen. Heel mooi gemaakt, rustgevende liedjes stralen altijd troost en rust uit. Berlinde 12 januari om .

Ook in categorie:
  07.04.2019 02:49 Saul:
  Wat pondjes af van je gewicht? Een blik, een woord, een stille wenk, elkaar zo kennen is een geschenk.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com