delhicocktailweek.com

Welke geluidskaart heb ik

Datum van publicatie: 09.02.2019

Doorgaans zit de geluidskaart geïntegreerd in het moederbord van de computer. Te koop bij o. Reply Remke 11 februari at

Of u hebt een mooie muziekcollectie op uw computer en wilt graag kwalitatief goed geluid om ook op uw computer van muziek te kunnen genieten. Bijvoorbeeld wanneer u een spel op uw computer hebt geďnstalleerd en het geluid doet het niet, of althans niet naar behoren.

Wel wil ik je adviseren om geen verloopjes te gebruiken van 3,5 mm jack naar XLR. Verder wil ik het liefst ook gebruik maken van een midi keyboard om sommige synth partijen zelf in te spelen.

Deze bevind zich op de achterkant van je desktop computer en de aan de zij- of achterkant van je laptop. Wil jij er meteen een goede software bij? Ik wil stem, acoustische en elekrische gitaar opnemen.

Beter is om een geluidskaart te zoeken welke een gebalanceerde uitgang heeft! Reply Auteur 4 december at Op zoek naar een andere merkte ik dat die nu niet meer de goede verkrijgbaar zijn.

Beste mensen keus genoeg zou ik zeggen. In de categorie Apparaten en printers vindt u vervolgens de optie Apparaatbeheer, welke geluidskaart heb ik. Er zijn twee manieren om daar achter te komen.

De eerste methode werkt alleen wanneer Windows de geluidskaart in uw computer in ieder geval goed herkend heeft en gaat als volgt:

Ervan uitgaande dat uw geluidskaart geďntegreerd zit op het moederbord van uw computer, kunt u het volgende doen. Bedankt voor je vraag! Geluidskaarten die geïntegreerd zitten in het moederbord voldoen voor algemene toepassingen. Of heb je een laptop, dan is een externe desktop geluidskaart of audio interface de volgende stap. Als ik Recording en Playback beide op Scarlett zet en ik druk op Record, dan opent zich een spoor maar blokt.

Het is een Behringer mixer met 4 kanalen, exacte naam: Cakewalk is een mooi alternatief.

  • De laatste categorie is een beetje tricky omdat het eigenlijk weer onder te verdelen is in twee soorten. Er zijn twee manieren om daar achter te komen.
  • Zoals ik al eerder schreef heeft elke computer wel een uitgang waarmee deze op een geluidssysteem kan worden aangesloten.

Anno zul je dit bijna niet meer tegenkomen. Maar hoe komt u erachter wat voor een geluidskaart u nu in uw computer hebt zitten.

Kies in het Configuratiescherm de optie Hardware en geluiden, welke geluidskaart heb ik. En heb jij al software. Maar dit kan aan zoveel zaken liggen.

Welke geluidskaart heb ik in mijn laptop?

Na het downloaden en installeren van de juiste stuurprogramma's voor de geluidskaart en het opnieuw opstarten van de computer, zal de geluidskaart niet alleen netjes zichtbaar zijn in zowel apparaatbeheer als Speccy, maar zult u tevens geluid hebben. De tweede manier om erachter te komen wat voor een geluidskaart u hebt, is door middel van het programma Speccy van softwaremaker Piriform. Op een gegeven moment loop je wel tegen de limiet aan van USB 2. Eerder had ik een PCI-geluidskaart met midi-aansluiting, maar die is nu stuk.

Hebt u dergelijke cd's met stuurprogramma's niet, dan is er nog geen man overboord. Welke geluidskaart heb ik zul je dit bijna niet meer tegenkomen, welke geluidskaart heb ik. Wat er mis is heeft doorgaans te maken met het ontbreken van het stuurprogramma voor uw geluidskaart. Reply Auteur 13 februari at Er zijn al externe geluidskaarten verkrijgbaar voor nog geen 50 euro, echter deze bieden weinig in- en uitgangen en de verwachte geluidskwaliteit zal ook niet bepaald denderend zijn.

Op een gegeven moment loop je wel tegen de limiet aan van USB 2.

Meest recente berichten

Bijvoorbeeld wanneer u een spel op uw computer hebt geďnstalleerd en het geluid doet het niet, of althans niet naar behoren. De vraag is, heb ik nog een interface nodig? Een mogelijke kandidaat zou de Focusrite Scarlett 18i6 kunnen zijn. De fabrikant van Cubase Steinberg heeft ook een simpelere uitvoering, heet dit pakket ze zijn nu bij versie 3 Voor de rest kon ik niet zo veel wijs worden uit je vraag.

Het is wel altijd goed opletten met de aanduiding van wat voor soort in- en uitgangen een geluidskaart heeft. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Skip to content en vraag die u soms graag beantwoord zou willen hebben is:.

Je zal echter wel een losse AD converter van analoog naar digitaal nodig hebben en wanneer je met microfoons werkt ook een meerdere microfoon voorversterkers. Aan de achterkant zit een line-out uitgevoerd in zowel jack- als tulpaansluitingen.

Koop dus een goed systeem. De goedkopere varianten worden allemaal aangesloten middels USB usb 2. Ik wil stem, acoustische en elekrische gitaar opnemen? Wil je een betere geluidskwaliteit of wil je mobiel opnemen maar heb welke geluidskaart heb ik voldoende aan hetzelfde aantal aansluitingen, welke geluidskaart heb ik.

Maar wat nu als uw geluidskaart zowel in Apparaatbeheer als ook in Speccy niet getoond wordt?

Reply Auteur 28 mei at Wil je wel meerdere instrumenten apart opnemen dan zal je dus meerdere opname sessies moeten houden. U zult nu in de zoekresultaten van Google ongetwijfeld de website van de fabrikant van het moederbord van uw computer gaan tegenkomen. Geluidskaarten die geďntegreerd zitten in het moederbord voldoen voor algemene toepassingen.

Welke Audio interface  heb ik nodig. Sorry als het knullig klinkt, maar ik hoop dat je nu voldoende info hebt. Skip to content en vraag die u soms graag beantwoord zou willen hebben is: .

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com