delhicocktailweek.com

Restaurant de nachtegaal schijndel

Datum van publicatie: 18.03.2019

Andere Restaurants in Schijndel alles zien. Nederland Nederland België Servië.

Wanneer je kiest voor de Party Deal, kies je in één keer voor een compleet verzorgd feest tegen een betaalbare prijs. Over   Privacybeleid   Login. De discozaal is voorzien van een verlichte dansvloer. En het deelnemersrecord verbroken. Roasted Espressobar brengt je de beste koffie op locatie.

Ook de kinderkaart zag er erg leuk uit. Zeker de moeite waard om een keertje te eten. Met wie kom jij restaurant de nachtegaal schijndel van onze speciaal biertjes proeven. Verrassingsmenu geweldig, zomerse salade en een slaatje gaat er wel in met dit weer. De raden specialiteiten De Markt Schijndel een familie bedrijf met oliebollen op kermissen.

Alles was erg mooi op bord geserveerd.

À LA CARTE

Jeroen Vervoort 31 punten. De Nachtegaal Catering Van een tapas plank tot een geheel verzorgd buffet. Jurgen Den Ouden 45 punten. Restaurant met drie feestzalen. Prima sfeer en bediening. City Theater Hoofdstraat

 • Ik ga zeker nog heel vaak terugkomen.
 • Het concept van de proeverij werkt prima.

We hebben er met zijn tween heerlijk gegeten en komen zeker nog eens terug. Andere Restaurants in Schijndel alles zien. Reserveer nu bij ons voor 1e en 2e kerstdag, voordat het te laat is. Alles was erg mooi op bord geserveerd. Cafetaria Kerkzicht Markt 14 Schijndel, restaurant de nachtegaal schijndel, NE Cafetaria Kerkzicht verkoopt heerlijke verse friet en snacks en vers gemaakte thaise gerechten Facebook-pagina vind je acties, mezes met granaatappelsaus.

Complimenten voor deze nieuwe formule. En het deelnemersrecord verbroken. Hellmann's betaalt jouw rekening.

A LA CARTE

Taxibedrijf van Kampen Ericastraat 8. Op 2e kerstdag hebben we hier erg lekker gegeten. Over   Privacybeleid   Login.

Kom jij meegenieten van onze Kerstbrunch. Andere Restaurants in Schijndel alles zien. Al meerdere keren geweest, restaurant de nachtegaal schijndel, en altijd top. Wil jij tweede kerstdag dineren bij De Nachtegaal.

Helaas was het deze keer niet zo goed bevallen.

Contactgegevens

Wegens annulering hebben wij nog een aantal tafels vrij. We toveren met espresso's en serveren jouw je koffie zoals jij hem hebben wilt. Wil jij ons team versterken? En door de zaal te verkleinen is het ook mogelijk om de zaal te gebruiken voor kleinere gezelschappen.

Kom lekker eten op ons terras in de schaduw. Nu ook bij Ton Kanters -Gezond Genieten- bij inlevering van piggy punten tweede hoofdgerecht gratis? Verrassende kaart met heerlijke gerechten. Helaas was het deze keer niet zo goed bevallen. Wil jij ons team versterken. Eerste kerstdag zijn er nog plaatsen. Jij maakt kans door iemand te taggen die ons team wilt versterken in de afwas, bediening of als keukenhulp. De presentatie ziet er leuk uit met de drie gerechtjes op n bord gepresenteerd.

Ik ga zeker nog heel restaurant de nachtegaal schijndel terugkomen!

Hoe was jouw ervaring?

Gisteren was een drukke dag bij ons, zoals jullie al konden lezen. Ben jij sociaal, hard werkend en is het voor jou geen probleem om in het weekend te werken?

Mir's haakhoekje van Beethovenstraat

Solliciteer viarestaurant de nachtegaal schijndel, stuur jouw CV naar info denachtegaal. Het concept van de proeverij werkt prima. Lucius Autotransport Molenheide-Zuid 23D! We hebben er met zijn tween heerlijk gegeten en komen zeker nog eens terug.

Ook in categorie:
  22.03.2019 09:51 Jet:
  Maar zeker niet de laatste. Wij zijn vanaf

  30.03.2019 13:02 Alan:
  Het concept van de proeverij werkt prima.

  03.04.2019 12:16 Eefke:
  De Euroburger is een Cafetaria in Wijbosch gemeente Schijndel, waar ook de mogelijkheid is voor diverse arrangementen voor familiedagen, buurtfeesten, bedrijfsfeesjes en of vrijgezellenuitjes. Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in Schijndel wordt?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com