delhicocktailweek.com

Negatieve test maar toch zwanger

Datum van publicatie: 14.03.2019

Dit kan komen doordat je bijvoorbeeld de uren voor het testen veel hebt gedronken. Nolly ,

Wat is het frustrerend als je niet weet hoe of wat.. Ik hoop maar gauw ongesteld te worden kunnen we weer aan het "werk". Bij mijn vorige zwangerschap dochter nu bijna 5 had ik pas een urinetest gedaan bij 10 weken. Tijdje laten had ik laast van vermoeidheid, rollende darmen en hoofdpijn en last van mijn buik enzo. Daarna was ik ongesteld zonder de pil op 24 januari. Alvast bedankt voor het reageren. Wil je per se weten of je zwanger bent en kun je niet wachten tot de dag van je verwachte menstruatie?

Stephnegatieve test maar toch zwanger, We waren stom verbaasd. Ik heb een test gedaan eergisteren en die was negatief. Zoals ik al schreef ben ik eerder zwanger geweest en had ik wel symptomen destijds alleen realiseerde ik mij meest voorkomende erfelijke aandoeningen hond dus pas waarom ik me zo voelde en toch negatieve testen bij weken overtijd je hcg is dus NIET altijd te meten negatieve test maar toch zwanger de hormonen.

De ongesteldheid erna was minder heftig maar heb het eitje niet meer gezien in mijn maandverband. De eerste keer pas met 3 maanden positief getest, daarvoor was het steeds negatief.

Ik heb een test gedaan eergisteren en die was negatief. En op de pil was hij 32 dagen.
 • Heb je al een account dan kun je direct inloggen.
 • Kan het zijn dat de waardes nog te laag zijn en ik wel zwanger ben? Ik heb nu het zelfde heb al paar teten gedaan maar dat blijkt negatief te zijn en toch elke ochtend gevoel van overgeven ongemakkelijk zijn, steken in men baarmoeder..

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Dank jullie wel Selin , Zijn er nog mensen met hoop gevende ervaringen? Ik was voor het laatst ongesteld geworden. Wanneer je meer zekerheid wilt, raad ik je aan een test bij de arts te doen, deze zijn vaak nauwkeuriger dan thuis-tests.

Na de echo bleek ik idd al 10 weken zwanger te zijn, inmiddels bevallen van een mooie zoon.

 • Kan het zijn dat de waardes nog te laag zijn en ik wel zwanger ben?
 • Krampen in mijn buik, gezworllen borsten, pijnlijke borsten, lage rugpijn, vermoeidheid, misselijkheid en meer en meer hoofdpijn. Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs!

Zo niet, vind ik een bloedtest reel. Reactie infoteurvandaag negatief getest. Ik word gek ben sinds april gestopt met de pil en sindsdien altijd op de 13de van de maand ongesteld en nu ineens niet. Daarna was ik ongesteld zonder de pil op 24 januari. Ik was voor het laatst ongesteld geworden.

Een negatieve zwangerschapstest: kan ik toch zwanger zijn?

Ylse , Wanneer je meer zekerheid wilt, raad ik je aan een test bij de arts te doen, deze zijn vaak nauwkeuriger dan thuis-tests. Vandaar dat ik al 3 dagen mijn zogenaamde eisprong had ;-D.

Een paar dagen later deed ik er weer n en ook deze was negatief. Ik houd nog maar even moed. Hebben een van jullie dames dit eens meegemaakt. Zo ja hoe moet negatieve test maar toch zwanger het nu gaan doen om die zekerheid te krijgen.

Een andere tip; probeer eens op een ander moment een urinemonster te nemen.

Ga naar pagina ...

Reageer op het artikel "Negatieve zwangerschapstest: Je hele dag draait om zwanger of niet zwanger zijn: Maar nu komt mijn vraag ik heb nu al bijna een week dat ik de hele dag misselijk ben en buikkrampen heb ook heb ik last van pijnlijke tepels en last van puistjes op me borst en sinds vandaag trekkende pijn in mijn liezen en pijn in mijn onder rug en witte dikke afscheiding. Toen ben ik naar de dokter gegaan en een bloedtest gedaan die blijkt dus ook negatief te zijn.

Ik ben daarna gewoon iedere maand ongesteld geworden. Maar nu heb ik een implanon een anticonceptiestaafje in mijn arm kan het zijn dat het verleden zich gaat herhalen dat ik nooit een positieve test zal hebben toen slikte ik de pil?

De hoeveelheid hCG stijgt de eerste tien weken van een zwangerschap heel sterk om vervolgens langzaam te negatieve test maar toch zwanger. Ik ben onlangs bij de ha geweest en die vertelde dat ik het moet afwachten. Login of meld je aan. Hallo dames, Ik ben blij jullie verhalen te lezen. Dit vond ik nogal raar want dit heb ik nooit.

Meld je aan voor het het leukste zwangerschapsforum!

Deze worden over het algemeen middels een injectie in het lichaam gebracht. Ik word gek ben sinds april gestopt met de pil en sindsdien altijd op de 13de van de maand ongesteld en nu ineens niet. Gisteren toch maar even ClearBlue Digital test gehaald.

Hi, Ik wil mijn verhaal wel delen want ik bleek zwanger ondanks de negatieve testen inclusief bloedtest. Of zie ik 'spoken'. Dit hormoon maakt je lichaam aan zodra de innesteling heeft plaatsgevonden.

Ook in categorie:
  16.03.2019 23:54 Martje:
  En daarna weer een negatieve gehad.

  22.03.2019 08:44 Antoon:
  Ik vind dit heel vervelend want zit echt niet lekker in mijn vel nu, ik wil gewoon graag weten of ik nu zwanger ben en zoniet wat er dan mis is met me, want zou dit wel gewoon ontpillen kunnen zijn? Die lees ik op dit moment graag!:

  26.03.2019 00:52 Loeka:
  Paar dagen later weer gedaan die was positief. Dus, ik zou zeggen; geef nog niet op.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com