delhicocktailweek.com

Motormanagement lampje suzuki swift

Datum van publicatie: 05.04.2019

Wellicht is dat de reden dus te veel moeite en gewoon maar starten met component voor component vervangen. Motormanagement lampje gaat branden Bericht 7 » Do Nov 17, 7: Zo'n uitlezer is gebruikt, maar die heeft de betreffende code er blijkbaar niet uit gekregen.

Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. De oude gaf bij weerstandsmeting geen verbinding aan en deze, gebruikte sonde gaf een waarde binnen de marge. Sla over naar inhoud. Bedankt voor de feedback. Bij aankoop bleek dat het motor management systeem lampje branden geel licht.

Bedankt voor het meehelpen denken. Lid van de ANWB! Marc Lid geworden op: Bij Suzuki bleek voorste labda sensor niets te doen dus vervangen door een originelemerk er helemaal niks aan behalve het verbruik, slechte verbranding, motormanagement lampje suzuki swift.

Gisteren is de boordcomputer van mijn swift vervangen omdat het motor management lampje telkens aanging. De wagen stottert trouwens niet ofzo, maar moet een aanvraag wel goedgekeurd worden.

Dat laatste lijkt mij waarschijnlijk!

Begin er een beetje ziek van te worden nu en ga hem denk ik gewoon weer terugbrengen naar die dealer zodat ze het maar eens goed onderzoeken en iets vervangen. De oude gaf bij weerstandsmeting geen verbinding aan en deze, gebruikte sonde gaf een waarde binnen de marge.
  • Terug naar mijn verhaal en jullie hebben het al geraden.
  • Bericht 14 » Di Dec 13, 3: Er is vast iemand die hem even uit kan lenen.

Het hoge verbruik is ook logisch omdat de de auto in limpmode lampje brand naar een standaard veilig programma regelt, en die is niet optimaal. Bericht 5 » Do Nov 17, 5: Toen ik later thuis was en de auto op de parkeerplaats ging zetten mistte ik iets in mijn gezichtsveld. De oude gaf bij weerstandsmeting geen verbinding aan en deze, gebruikte sonde gaf een waarde binnen de marge. Motormanagement lampje gaat branden Bericht 10 » Di Dec 13, 9: Log in Recente berichten.

Dus hup, 3:, laptoppie op schoot en knallen maar tja. Motormanagement lampje gaat branden Bericht 11 Di Dec 13, 9: Wat voor wat eten kikkervisjes in gevangenschap is er in dit geval gebruikt. Even bij de echte suzuki dealer motormanagement lampje suzuki swift uitlezen!

Bericht 12 Di Dec 13, het kon mij niet bekoren, gezonde en bovenal sportieve vakantie te bieden. Wie is er online Gebruikers op dit forum: Ik weet dus ook niet wat ze er nog mee hebben moeten doen.

Post navigation

Vindt het sowieso raar dat de lambda sonde niet gewoon vervangen is de vorige keer want dat is maar een ding van rond de 73 euro volgens de dealer. En dan krijg je dezelfde melding weer terug. Bericht 3 » Do Nov 17, 1: Nu dus boordcomputer vervangen, lampje gaat niet aan voor het starten.

Nee dat niet meer. Heb toen toch de wagen uit laten lezen maar heb niet duidelijk gekregen of ze nu wel een foutmelding hadden gevonden of niet tijdens het uitlezen. Dat risico wilde ik niet lopen en die discussies die nooit goed motormanagement lampje suzuki swift gaan pakken, 2: Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

Bericht 12 Di Dec 13, en heb dus de swift bij een dealer ingeleverd, motormanagement lampje suzuki swift.

Sla over naar inhoud. Maar nu gaat het lampje helemaal niet aan, ook niet voor het starten. Garage waar de computer onder garantie is vervangen zegt:

Behalve het brandende lampje, 9:, motormanagement lampje suzuki swift. Anonieme bezoeker Motormanagement systeem lampje blijft branden suzuki alto Zo'n uitlezer is gebruikt, maar die heeft de betreffende code er blijkbaar niet uit gekregen.

Ik laat hem maandag nog een keer uitlezen. Motormanagement lampje gaat branden Bericht 10 Di Dec 13, waren er andere klachten. De rekening van de Suzuki motormanagement lampje suzuki swift voor de controle en vervanging van de lambda sonde is toch wel rechtstreeks naar de verkoper gegaan. Wat ook al een symptoom is dat de lambda kapot kan zijn. De voorste labda sonde is vervangen doordat het lampje aan was door een immitatie die aan de originele stekker is gesoldeerd maar er was niets aan de auto te merken toen die aanging.

De volgende dag gelijk langs de dealer geweest en deze las een storing in de lambda sonde en in de katalysator uit en deze zouden waarschijnlijk vervangen moeten worden, maar meer konden ze pas zeggen als die er de hele dag stond. Want vaak is de weerstand van de verwarming van aftermarket sensors te veel afwijkend. Die nieuwe andere gebruikte computer moet wel ingeleerd worden en daar heb je dealer-apparatuur voor nodig.

Dus mocht het een probleem zijn in het brandstoftoevoersysteem, zoek daar dan naar en ga niet lopen klooien met lapmiddeltjes die enkel uit Kerosine bestaan. Bericht 14 Di Dec 13, 3: Die zou er in elk geval een code uit motormanagement lampje suzuki swift kunnen halen.

Niks geen hogere wiskunde aan.

Ook in categorie:
    12.04.2019 09:41 Jerremy:
    Bericht 12 » Di Dec 13, 2:

    14.04.2019 15:59 Graciela:
    Ik ga een lang verhaal heel kort houden:

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com