delhicocktailweek.com

Ratten speeltjes zelf maken

Datum van publicatie: 26.02.2019

Combineer meerdere rolletjes boven of naast elkaar. Cargonet Ook een cargo net vinden ratjes erg leuk.

In dit artikel bespreek ik de allerleukste speeltips voor ratjes. Je kooi moet daar natuurlijk wel ruim genoeg voor zijn. Let wel op dat de pot groot genoeg is voor je ratten en kijk goed of er nergens glas is afgesprongen waardoor er scherpe randjes zijn ontstaan. Ratten slapen er graag in en ze zijn makkelijk schoon te houden. Huisdierengids rat - inhoud.

Een gewone buis uit een doe-het-zelf winkel kan je ratjes erg blij maken.

Ze zijn altijd druk in de weer. KirstenBuizen Ratjes zijn ook dol op buizen. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Ratten en verzorging ervan Alles over ratten.

Kartonnen doos als huisje of speelplekje Oud karton kan ook prima gebruikt worden voor je ratjes. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven. Wilgenbrug Een wilgenbrug wordt ook altijd gewaardeerd.

Nestmateriaal

Je kan heel gemakkelijk een huisje of speeltje voor je ratten maken met een kokosnoot. Als je kooi verschoont is het wel aan te raden om ze stukjes dan gelijk weg te gooien in verbanden met hygiene. Omdat een rat een intelligent dier is, is het nodig maar ook leuk om de rat speeltjes te zien verkennen. Huisdieren Bronnen en referenties: Nestmateriaal Ratjes vullen ook hun slaapplaats graag met nestmateriaal, een erg leuke oplossing is door het verknippen van oude stof van bijvoorbeeld kleding die je niet meer draagt.

Ze zijn fijn speelgoed voor rittens vanaf 3 weken totdat ze te groot zijn om door de buizen te kruipen. Baarmoederontsteking bij ratten Een baarmoederontsteking bij ratten is zeer gevaarlijk.

 • Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Je kan natuurlijk ook 2 gaten met de zeven-gaten zaag maken, zodat ze er langs 2 kanten in kunnen en ook kunnen doorlopen.
 • Ze zijn er zeker blij mee en als ze het kapot maken is het al snel minder erg, omdat het niet zo heel veel heeft gekost. Niet elke rat zal hier gebruik van maken, maar het is zeker een leuke toevoeging in je kooi.

Als je een beetje handig bent kun je ze ook zelf ratten speeltjes zelf maken. De touwen en de houten blokjes zijn populair om aan te knagen. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Touwbal Een touwbal is ook leuk om mee te spelen en aan te knagen. Plus het is niet schadelijk voor dieren. Ze rennen er graag door en soms slapen ze er ook in.

Van oude stoffen kan je met behulp van een naaimachine nog veel meer ontwerpen maken.

Silent Spinner

Tegenwoordig kun je makkelijk in het buitenland dingen bestellen, let dan wel op de verzendkosten, die kunnen soms erg duur zijn. Deze Silent Spinner is zo goed als stil. Zorg wel dat het wc papier is zonder geur!! Sommige ratjes houden van slopen, dus het kan wel zijn dat het bedje binnen een week kapot geknaagd is.

Aangezien ze ook graag dingen slopen is het veel goedkoper en leuker om zelf dingen te maken. Huisdieren Bronnen en referenties: Ik vind zelf dat ze bij Engelse dierenwinkels hele leuke en originele dingen verkopen en die zal ik ook hier plaatsen, ratten speeltjes zelf maken. Happy Pet Chinchilla Coco Ratten speeltjes zelf maken Dit knaagspeeltje is ook geliefd bij ratjes, ze kunnen er lekker mee spelen en aan knagen?

Kleinere ratten zullen klik voor wonen loting makkelijker gebruiken als slaap-plekje! De punten van de kleine driehoek maak je vast op de helft van de zijkant van de grote driehoek.

Flying Saucer

De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Een gewone buis uit een doe-het-zelf winkel kan je ratjes erg blij maken. Aangezien ze ook graag dingen slopen is het veel goedkoper en leuker om zelf dingen te maken. Gelukkig zijn heel veel leuke dingen ook in Nederland verkrijgbaar. Reageer op het artikel "Zelf speeltjes maken voor ratten" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

 • Aangezien ze ook graag dingen slopen is het veel goedkoper en leuker om zelf dingen te maken.
 • Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
 • Reageer op het artikel "Speeltjes voor ratten" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.
 • Je kan het natuurlijk ook met 1 soort doen.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. De touwtjes kan je tussen de twee stoffen vastnaaien, ratten speeltjes zelf maken. Je kan de buis ratten speeltjes zelf maken in de kooi leggen, maar hem in de kooi ophangen is leuker want dan beweegt alles en je creert meer loopruimte voor je ratjes. Flying Saucer De Flying Www oud beijerland nl is ook leuk voor ratten. Wat mogen ratten eten en wat niet.

Je kunt bijvoorbeeld wc papier erin stoppen en klein maken.

Deze Silent Spinner is zo goed als stil. Wat mogen ratten eten en wat niet? Kies ook hier voor de grote maat.

Deze kan je op twee manieren maken. Op internet zijn heel veel tips te vinden voor rattenspeeltjes. Houten trappetjes Leuk om over heen te rennen en aan te knagen.

Ook in categorie:
  03.03.2019 05:10 Pomme:
  Ook vinden ze het karton gewoon leuk om te slopen of om mee te spelen. Je krijgt dus een dubbele en gevoerde hangmat.

  12.03.2019 09:29 Elbertus:
  De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.

  18.03.2019 02:47 Lisette:
  Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com