delhicocktailweek.com

Moeilijkste zoek de verschillen

Datum van publicatie: 03.02.2019

Als eerste word je gevraagd de keuze te maken om te spelen met foto's of silhouetten. El Dorado Deadly Trip Populariteit: Dat is waar je de laatste fout zult vinden.

Soms willen ze toch iets doen. Kan jij ze zoeken? Gebruik je muis om in elke locatie op zoek te gaan naar kleren die je kunt gebruiken om Scooby-Doo en Shaggy te vermommen! Wat kunnen we verbeteren?

De fouten worden moeilijker te herkennen als je verder komt in het spel. Je bent in het verlaten dorp Apothecarium.

Ze zullen aan de waarom word ik steeds dikker gaan als je er met de pijl dichtbij komt. Dit is je kans om te bewijzen dat niets aan uw oog ontsnapt. Kan jij haar helpen het vertrouwen terug te winnen. Beautiful Old Cities Populariteit: Maar we zeggen het gewoon. Vind alle aanwijzingen en los het mysterie op, moeilijkste zoek de verschillen.

De kapperszaak het moeilijkste niveau! Zorg ervoor dat het spook van het kasteel hem niet kan laten schrikken! Er is een moord gepleegd!

2. Kan jij het verschil vinden?

Dan mag je mij helpen in mijn appartement. Hoe donkerder het beeld, hoe subtieler de verschillen Geef het een kans! Wel snel hoor, voordat de tijd op is. Kun je zien wie? Gebruik je muis om in elke locatie op zoek te gaan naar kleren die je kunt gebruiken om Scooby-Doo en Shaggy te vermommen!

Op het werk rondhangen - Merkte u dat een deel van de tafel was verwijderd?

  • Ze zeggen dat jij heel erg goed bent in zoeken, klopt dat? De kleur van de sokken van de zittende vrouw is veranderd van rood naar blauw.
  • Sacra Terra - Angelic Night Populariteit: Kun je zien wie?

Help Pearl op het eiland zoeken naar aanwijzingen om te bewijzen dat haar vader is vermoord… en om de moordenaar te vinden. Op de markt Kijk goed. Hij heeft het alleen erg druk, dus heeft hij jouw hulp nodig! Het lijkt erop moeilijkste zoek de verschillen de sinaasappel aan de bovenkant van de stapel omvergeworpen is van zijn troon.

Kijk onder in beeld om erachter te komen welke objecten je nodig hebt, moeilijkste zoek de verschillen. In de kledingwinkel - Het shirt op de counter is groen in plaats van blauw. Sacra Terra - Angelic Night Populariteit: Find a Cat Populariteit: .

Zoeken en Vinden spelletjes

Druk erop en haal die punten binnen. Een Toverspreuk voor Mr. Kun je zien wie?

Daar kunnen de dorpsbewoners geen nee tegen zeggen. Ga samen met je assistent Chuck naar Shutter Island om een mysterieuze zaak op te lossen. Onwaarschijnlijk lijkt het erop dat er inderdaad vier fouten in de openingstijden zwarte fietsenplan den haag rechts staan.

Deze vergt een beetje concentratie. Om te ontsnappen uit moeilijkste zoek de verschillen oude huis moet je eerst alle voorwerpen verzamelen die in de lijst staan. Zoek zo snel mogelijk de opgegeven persoon tussen alle mensen.

App Activity

Laat vervolgens zien hoe goed je kunt puzzelen door steeds 3 of meer stenen met dezelfde kleur naast elkaar te krijgen om ze van het bord te verwijderen!

Ze zijn verstopt in de grotere foto. Kan jij de oplossing vinden? Kun jij alle verloren voorwerpen vinden tussen de rommel? Zorg ervoor dat het spook van het kasteel hem niet kan laten schrikken!

  • Ik ben al een fan, dit bericht niet meer weergeven.
  • Castle trots en los jij de moord op?
  • Deze vergt een beetje concentratie.
  • Om te ontsnappen uit dit oude huis moet je eerst alle voorwerpen verzamelen die in de lijst staan.

Je moet alle voorwerpen zoeken die op de lijst staan. Kan jij ze vinden. Heb je de andere ontbrekende vrucht opgemerkt. Om te ontsnappen uit dit oude huis moet je eerst alle voorwerpen verzamelen die in de lijst staan. Pearl heeft Artemis Eiland geerft, maar ze gelooft niet dat haar vader een einde aan zijn eigen leven heeft gemaakt. Deze vergt een beetje concentratie.

Verzamel moeilijkste zoek de verschillen schatten, verstopt door het huis.

1. Zoek het verschil.

Gebruik je muis om alle voorwerpen te vinden. Je moet alle voorwerpen zoeken die op de lijst staan. Help Myosotis om nieuwe verhalen te verzamelen die hij weer door kan vertellen.

Sorteren op  Alfabet Populariteit Datum Waardering.

Om de oplossing van dit geheim te vinden, moet je eerst alle voorwerpen zien te vinden. Verzamel alle voorwerpen die hierbij kunnen helpen. Geef het een kans.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com