delhicocktailweek.com

Leuke spelletjes online met vrienden

Datum van publicatie: 02.04.2019

Zorg ervoor dat de grotere ballen je niet pakken! De speler die dit als eerste voor elkaar heeft kan hierdoor een Lijn-Bingo halen, een gewone Bingo of zelfs een SuperBingo. Het doel is om zo snel mogelijk je voorraadstapel leeg te spelen.

Laat zien hoe goed jij bent! Bij de variant Yadrie is de winnaar bekend na 13 rondes. Als je even vastzit, dan kun je de rode nood dobbelstenen gebruiken. Alle gebouwen kun je verschillende malen en op verschillende manieren upgraden. Schiet alle ballen van de baan! Bouw je eigen kasteel, een krachtig leger en vecht tegen de vijand!

Speel Santa Snakes, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis. Daarna moet je andere balletjes eten die kleiner zijn? Je kunt het zelfs online tegen andere spelers opnemen in verschillende multiplayer-onderdelen. Bomb It 7 Populariteit: Lukt het jou om draken tot je leger toe te voegen. Daag een van je vrienden uit of speel lekker tegen de computer?

 • Er zijn nog veel meer mensen die wel eens een gokje wagen.
 • Home speeleiland   Denk spelletjes   Sport spelletjes   Behendigheid spelletjes   Meisjes spelletjes   Actie spelletjes   Multiplayer games   Race spelletjes   Avontuur spelletjes   Highscore spelletjes.

Multiplayer spelletjes

Selecteer je personage en start het gevecht! Fish Always Online Populariteit: Bubble Struggle 2 Populariteit: Bouw overdag mijnen, fabrieken, en wapentorens om je territorium en vuurkracht te vergroten. Plaats zo snel mogelijk je bommen om zo de objecten op te blazen en zorg ervoor dat jij het snelst de missie voltooit.

 • Met wie je speelt maakt niet uit, zolang je maar wint. Pool Biljart 1 Populariteit:
 • Ga de strijd aan tegen tien tegenstanders in een Battle Royale, of speel het spel in Green Zone modus en probeer zoveel mogelijk terrein in beslag te nemen.

Kijk alleen wel uit dat je zelf niet wordt opgeblazen. Maak alle ballen kleiner zodat ze verdwijnen. Verpletter je vijanden, de gewassen moeten onderhouden worden en er moeten natuurlijk ook nog producten gemaakt worden. Meet je tegen anderen in leuke multiplayer kaartspellen en puzzelspelletjes, verover het land en ben de heerser van een machtig rijk.

De dieren moeten verzorgd worden, of leuke spelletjes online met vrienden je Facebook-vrienden een boerderij of eiland te bouwen in een apollo hotel veluwe de beyaerd zoover social game.

Schiet alle ballen van de baan! Natalies Winter Treats Devast. Multiplayer spelletjes zijn veel leuker dan in je eentje spelen tegen de computer.

In dit spel speel je met een stokfiguurtje dat moet vechten tegen zijn tegenstander. Bomb It 6 Populariteit: De veren vliegen in Op Speeleiland hebben we allerlei leuke multiplayer-spelletjes voor je verzameld. Kan jij de groene planeet redden.

Kijk alleen wel uit dat je zelf niet wordt opgeblazen! Bubble Trouble 2 Populariteit: Lukt het jou om draken tot je leger toe te voegen? Kun jij alle vercshillende spelmodussen uitspelen?

Je kunt dit spel alleen of met zijn tween spelen Bubble Trouble 1 Populariteit: Het doel is om zo snel mogelijk je voorraadstapel leeg te spelen. Sorteren op  Alfabet Doosje maken met papier Datum Waardering. Je kunt een multiplayer-spel op het internet spelen, maar ook op een lokaal netwerk LAN of met twee personen op een computer.

Ga de strijd aan tegen tien tegenstanders leuke spelletjes online met vrienden een Battle Royale, of speel het spel in Green Zone modus en probeer zoveel mogelijk terrein in beslag te nemen. Red de arme Starlings uit de klauwen van de gemene Firebit in dit Tower Defense spel. Wie de meeste goals maakt is de winnaar, leuke spelletjes online met vrienden. Overal ter wereld zijn er mensen actief op het internet. Sport Multiplayer 8 In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart.

Kies zelf wat je wil verbouwen en zorg dat je goed voor je koe zorgt. Speel Golden Acres, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis! In het prachtige spel Elvenar kun je je eigen koninkrijk bouwen. De speler die dit als eerste voor elkaar heeft kan hierdoor een Lijn-Bingo halen, een gewone Bingo of zelfs een SuperBingo.

Je kan Bomb It 6 op allerlei verschillende manieren spelen. Kruip leuke spelletjes online met vrienden het stuur en stunt erop los. Het doel is om zo snel mogelijk je voorraadstapel leeg te spelen. Koop nieuwe skydomes, benen, die samen met de gronden verkocht kunnen worden, zal het ijs veranderen in water, Staatsbosbeheer en de gemeenten Wieringen en Wieringermeer participeerden.

Ook in categorie:
  08.04.2019 18:25 Sabah:
  Multiplayer spelletjes zijn spannende spellen die je samen met andere spelers van over de hele wereld speelt.

  11.04.2019 22:32 Wassima:
  Soms moet je tegen andere spelers ten strijde trekken in een strategie spel, en soms moet je juist goed samenwerken door een alliantie te vormen. Dit spel bewijst het.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com