delhicocktailweek.com

Avant garde dance crew battle on the dancefloor

Datum van publicatie: 05.04.2019

Zij bepalen wie uiteindelijk dé dance-crew van dit moment is! Ik kijk er ontzettend naar uit! Zo wordt er tijdens de challenge-rondes gedanst met balance boards en grote doeken, maar ook met bureaustoelen en lightsabers Star Wars zwaarden.

De winnende crew krijgt een eigen dansshow. De creativiteit van Tocsick is overduidelijk in deze choreografie op 'Milkshake' van Kelis! Freestyle battle op 'Formation' Eén jongen tegen twee pittige dames in een freestyle battle op Beyoncé's 'Formation'! The Majorzz dansen Tocsick van de vloer In de laatste dance-off tussen The Majorzz en Tocsick is het voor de jury niet moeilijk om te zien wie er door mag naar de finale. De dansers moeten alles uit de kast halen om de ruimte op de dansvloer te behouden - of terug te winnen!

In de laatste dance-off tussen The Majorzz en Tocsick is het voor de jury niet moeilijk om te zien wie er door mag naar de finale. De dansers moeten dus álles uit de kast halen om hun dansoppervlakte te behouden.

De crews strijden namelijk niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de dansvloer. In dit programma veroveren alleen de beste dance crews de dansvloer en moeten ze de woensdagavond van RTL 5 een flinke boost gaan geven.

The Majorzz beelden een nachtmerrie uit in de vorm van een dans. De danseresjes glijden voorbij op matrassen. In elke kwalificatie-aflevering krijgt de dance crew te maken met een zogeheten challenge.

  • De crews strijden namelijk niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de dansvloer!
  • De danseresjes glijden voorbij op matrassen.

Nieuwe danssensatie Battle On The Dancefloor

Tocsick brengt alle boys to the yard De creativiteit van Tocsick is overduidelijk in deze choreografie op 'Milkshake' van Kelis!

The Majorzz dansen Tocsick van de vloer In de laatste dance-off tussen The Majorzz en Tocsick is het voor de jury niet moeilijk om te zien wie er door mag naar de finale. Ze heeft zelfs enge kleurlenzen in! Battle On The Dancefloor Aflevering 6 x bekeken De uiterst funky jongens van Avant Garde breiden de dansvloer onverwachts uit tijdens de finale van Battle On The Dancefloor!

De uiterst funky jongens van Avant Garde breiden de dansvloer onverwachts uit tijdens de finale van Battle On The Dancefloor. The Majorzz gaan hard. Populairste Populairste Mijn beste Beste Meest bekeken! The Majorzz beelden een nachtmerrie uit in de vorm van een dans.

The Majorzz dansen Tocsick van de vloer In de laatste dance-off tussen The Majorzz en Tocsick is het voor de jury niet moeilijk om te zien wie er door mag naar de finale. Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring Cookieverklaring Disclaimer Mobiele versie.

Dan Karaty en Pip Pellens:

Eén jongen tegen twee pittige dames in een freestyle battle op Beyoncé's 'Formation'! Battle On The Dancefloor Aflevering 6 x bekeken De jury is er helemaal ondersteboven van!

De muziekkeuze sluit perfect aan op het verhaal. The Majorzz beelden een nachtmerrie uit in de vorm van een dans. Als een crew de letterlijke battle on the dancefloor verliest, krimpt de dansvloer en wordt de ruimte om te laten wat ze in huis hebben steeds kleiner.

The Majorzz dansen Tocsick van de vloer In de laatste dance-off tussen The Majorzz en Tocsick is het voor de jury niet moeilijk om te zien wie er door mag naar de finale, avant garde dance crew battle on the dancefloor. De creativiteit van Tocsick is overduidelijk in deze choreografie op 'Milkshake' van Kelis.

Avant Garde wint Battle On The Dancefloor!

En blijf altijd op de hoogte! Ik kijk er ontzettend naar uit! Freestylen op 'Freestyler' Avant Garde weet de muziek goed te kiezen voor deze solo freestyle ronde! Wie gaat dat winnen?

The Majorzz zijn danscrew royalty Op 'Royals' van Lorde bewijst danscrew The Majorzz dat ze terecht in de finale staan. De uiterst funky jongens van Avant Garde breiden de dansvloer onverwachts uit tijdens de finale van Battle On The Dancefloor, avant garde dance crew battle on the dancefloor. Neha is queen of the drones. De crews strijden abn amro kantoor rotterdam coolsingel niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de dansvloer.

De crews strijden niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de dansvloer. De danseresjes glijden voorbij op matrassen. The Majorzz dansen Tocsick van de vloer In de laatste dance-off tussen The Majorzz en Tocsick is het voor de jury niet moeilijk om te zien wie er door mag naar de finale.

De danseresjes glijden voorbij op matrassen. Populairste Populairste Mijn beste Beste Meest bekeken. The Majorzz dansen met drones Twee drones zijn verwerkt in de laatste 'challenge' ronde van The Majorzz!

Wie gaat dat winnen. Toon 25 Toon 25 Toon 50 Toon. Battle On The Dancefloor Aflevering 1 x bekeken De crews strijden namelijk niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de dansvloer.

Ook in categorie:
    11.04.2019 23:57 Sietze:
    Op 'Royals' van Lorde bewijst danscrew The Majorzz dat ze terecht in de finale staan! Battle On The Dancefloor Aflevering 7 x bekeken

    19.04.2019 06:01 Raoel:
    Battle On The Dancefloor Aflevering 4 x bekeken De dansers moeten alles uit de kast halen om de ruimte op de dansvloer te behouden - of terug te winnen!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com