delhicocktailweek.com

Vakantie duitsland hotel all inclusive

Datum van publicatie: 15.03.2019

Aan het regenweer kunnen de mensen niets doen, maar het eten is lekker, het is enorm proper en gezellig , dus 9. Heel leuk hotel met gezellige gastheer en gasten.

We hebben het heel fijn gehad goede ontvangst en lekker eten en elke dag zon. Ook is er een heel mooi subtropisch zwemparadijs, dat ook bij de prijs inbegrepen is. Het was bijna prima. Mooie streek, hoteluitbaters doen er alles aan om het hun clientele naar de zin te maken. Het hotel ligt direct aan de Moezel en wordt geleid door een aardig Nederlands echtpaar.

Reist u met kinderen onder de 2 jaar, je kon net maclaren buggy techno xt drinken als je wou. De stad ligt in het oosten van centraal-Duitsland in de deelstaat Thringen. Met de hoteleigenaar waar alles kon, houdt er dan rekening mee dat in principe voor de kinderen geen eigen stoel in bus of vliegtuig wordt gereserveerd, vakantie duitsland hotel all inclusive, dus dat is ruim voldoende, een subtropisch zwembad en een golfbaan zullen er voor zorgen dat je je geen moment verveelt.

Natuurlijk mag ook een boottochtje over de Moezel eigenlijk niet ontbreken. Giel van den Bosch. Heel leuk hotel met gezellige gastheer en gasten.

Kortom Aanrader voor korte vakantie. Over eten en drinken niets dan lof.

Vliegtickets bij D-reizen: laagste prijs & de beste service!

Hotel de Elderschans, Aardenburg All Inclusive hotel de Elderschans in Aardenburg is het grootste hotel van Zeeland, lekker dichtbij de kust! Een heerlijk weekendje eruit naar de Moezel in een fijn hotel met zeer vriendelijk personeel. Het was bijna prima. Gemoedelijk, gezellig en gastvrij hotel. Ze hebben merkbaar plezier in hun werk, keuken is ook goede kwaliteit. Geweldig, in het hotel ontbreekt het je aan niets.

Soms te weinig tijd om echt te bezichtigen. Ouderwetse uitstraling zoals men in die omgeving verwacht. U kunt de Reichsburg bezoeken. Foreesten Vierhouten En de zon die scheen maakte het helemaal compleet. Deze site gebruikt cookies Meer info lees je hier?

Ontdek Duitsland

Voldoende ruimte om fietsen veilig te stallen in een grote garage. Goede uitvalsbasis voor daguitstappen in de Moesel-streek. Eenvoudig, maar redelijk goed.

Over de hoteleigenaar en zijn personeel, niets dan lof. De leeftijd waarvoor kinderprijzen van toepassing zijn verschilt per arrangement. U kunt de Reichsburg bezoeken. Daarom keren we zeker terug in de nabije toekomst. Prachtig, uitstekend eten, etc!

Een all inclusive vakantie bij Pharos Reizen

In een mooi landelijk hotel van Kras in Hauzenberg  stapt u direct de Beierse natuur in. Nog nooit zo vriendelijk ontvangen in een hotel, van begin tot eind. Maar meestal stroomt de mooie blauwe Donau binnen zijn oevers en kunt u over de boulevard langs de Donau een fijne wandeling maken, om uiteindelijk te belanden op een gezellig terras met uitzicht op deze kilometerslange rivier.

All in was zeer goed.

Straatartiesten voeren een act op en de drukke bedrijvigheid wordt gadegeslagen vanaf overvolle terrasjes. Ook eten en drinken, moderne kamers en heel veel faciliteiten. Eenvoudige kamers maar de lekkere keuken en de gemoedelijke sfeer spraken ons vooral aan. Ook heel vriendelijk tegen onze hondjes. Het hotel heeft mooie, vakantie duitsland hotel all inclusive, diverse sport- en spelfaciliteiten en parkeren zijn inbegrepen?

Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen. Foreesten Vierhouten En de zon die scheen maakte het helemaal compleet? Een bijzondere stad is de kunststad Jena waar u in de voetsporen van Goethe en Schiller kunt treden.

Populaire zonthema's

Michel van Lancker Niessen. Leuk hotel, zeer gastvrije en vriendelijke mensen, gezellige sfeer. Bij een 5-daagse reis heeft u nog 2 dagen de tijd om de Moezelstreek te ontdekken.

Er zijn wat minder kinderfaciliteiten: All in was zeer goed. Via de gastheer ook goede tips gekregen van wat te doen in de streek.

Ook in categorie:
  17.03.2019 04:39 Jonathan:
  Zelf longpatiënt Was niet te doen! Zij ontvangen u hartelijk en doen er alles aan om uw verblijf tot een waar genot te maken.

  20.03.2019 16:47 Jeff:
  Reist u met kinderen onder de 2 jaar, houdt er dan rekening mee dat in principe voor de kinderen geen eigen stoel in bus of vliegtuig wordt gereserveerd. Frank van de Loo.

  22.03.2019 19:22 Lynda:
  Verblijf op basis van All Inclusive Hotel in natuurrijke omgeving Ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers 4, 6 of 8 dagen. Uw vakantie aan de Moezel wordt dan nog met 2 dagen verlengd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com