delhicocktailweek.com

De spelerij dieren zoover

Datum van publicatie: 08.04.2019

Wat vond ze het leuk. Wel opletten met hele jonge kinderen, daar moet je echt achteraan maar dat moet je in een gewone speeltuin ook.

Wij zijn afgelopen zondag hier geweest met onze jongste zoon. Ik zou zeggen een echte aanrader. Ik had gehoord dat dit een leuk park was, maar had zo mijn bedenkingen na het lezen van de slechte recensies. Had met een soort 'skelterlab' verwacht.. Had met een soort 'skelterlab' verwacht.. Je kunt je er wel degelijk vermaken maar de entreeprijs staat niet in verhouding tot wat je krijgt aangeboden.

Puur kunst waar je mee kunt spelen en kunt ontdekken. In al die jaren is het nog steeds de spelerij dieren zoover een heel wat kost een schaap in nederland avontuur voor jong en oud.

Zolang je de regels volgt en de apparaten behandelt waarvoor ze zijn en je jonge kind begeleidt is dit echt top en motiveert en stimuleert de creativiteit van ieder kind en volwassenen. Voor 2,50 extra een uur lang onbeperkt broodjes bakken incl hagelslag, waren snel uitgekeken, wie z.

Neben den Bewertungen und Reiseberichten anderer Besucher von Attraktion hlt Zoover auch noch viele weitere ntzliche Informationen fr Sie bereit, de spelerij dieren zoover, vandaar. Wat ik echt miste was zand en water.

Totaal ca 8 kinderen die wat hadden. Maar als je een kind hebt dat niet zijn hand tussen draaiende dingen steekt komt hij wel terug met een hele dikke glimlach en een rood hoofd van het spelen met gekke toestellen.
 • Speeltuin was erg leuk en veel dingen erg vindingrijk! Lekker samen dingen bouwen.
 • Speeltuin was erg leuk en veel dingen erg vindingrijk!

35 reviews De Spelerij - De Uitvinderij

Er waren toestellen die het niet goed deden en onveilig. Veel van de andere toestellen waren zwaar te bedienen en ze moesten daarbij veel hulp krijgen van volwassen begeleiding. Voor 2,50 extra een uur lang onbeperkt broodjes bakken incl hagelslag, jam en drinken Kies een internationale website Zoover.

En als ze dat broodbakker er nou gratis bijdoen is iedereen tevreden! Maar voor kinderen die zelf kunnen nadenken en niet bang zijn om gewoon te spelen is het echt geweldig.

Zolang je de regels volgt en de apparaten behandelt waarvoor ze zijn en je jonge kind begeleidt is dit echt top en motiveert en stimuleert de creativiteit van ieder kind en volwassenen. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Puur kunst waar je mee kunt spelen en kunt ontdekken.

We waren er ca, de spelerij dieren zoover. Zij hebben vooral binnen veel plezier gehad van de knutselactiviteiten, waar het welkom warm was.

35 Bewertungen De Spelerij - De Uitvinderij (Freizeitpark)

Degene die vooral creatief bezig was, was de maker zelf, jaaaaaaren geleden. Prijs is veel ste hoog. Hier was gelukkig niet alles voor gekauwd.

De prijs-kwaliteit verhouding is compleet uit verhouding. Onze zoon wou eigenlijk de volgende dag wel weer. En de de spelerij dieren zoover is top. De Spelerij - De Uitvinderij scores a 5.

Totaal ca 8 kinderen die wat hadden.

Lente in februari: bijzonder of niet?

Neben den Bewertungen und Reiseberichten anderer Besucher von Attraktion hält Zoover auch noch viele weitere nützliche Informationen für Sie bereit, wie z. De prijs-kwaliteitverhouding is niet goed: Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.

Ik lees hier heel veel negatieve reacties maar ik denk dat die mensen een soort plopsa land ofzo verwachten waar een kind wordt geleefd en niet zelf leeft.

 • Hier troffen wij vriendelijk en behulpzaam personeel.
 • Er waren toestellen die het niet goed deden en onveilig.
 • De Spelerij - De Uitvinderij scores a 5.
 • Het park is erg klein, in 3 uur ben je er echt wel klaar mee.

Af te raden voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 9 jaar oud. Knutselen freubelen en van alles bedenken. De prijs-kwaliteitverhouding is niet goed:. De Spelerij - De Uitvinderij de spelerij dieren zoover a 5! Als kind kwam ik hier al. Heerlijk geknutseld, ook door mijzelf. Bewertungen in anderen Sprachen einblenden. Eindelijk een park waar hij zich kon uitleven.

35 reviews De Spelerij - De Uitvinderij

Kinderen die door de ouders in een glazen doosje worden bewaard zou ik aanraden om thuis te blijven. Maar voor kinderen die zelf kunnen nadenken en niet bang zijn om gewoon te spelen is het echt geweldig. In al die jaren is het nog steeds hetzelfde een heel groot avontuur voor jong en oud!

Select an international website Zoover! Ook het spelen was top. Ik lees hier heel veel negatieve reacties maar ik denk dat die mensen een soort plopsa land ofzo verwachten waar een kind wordt geleefd en niet zelf leeft!

Ook in categorie:
  12.04.2019 21:41 Shamir:
  Je kunt je er wel degelijk vermaken maar de entreeprijs staat niet in verhouding tot wat je krijgt aangeboden.

  22.04.2019 00:20 Rabiya:
  Ook moet je dan nog apart betalen om wat piepkleine broodjes te bakken. Maar als je een kind hebt dat niet zijn hand tussen draaiende dingen steekt komt hij wel terug met een hele dikke glimlach en een rood hoofd van het spelen met gekke toestellen.

  22.04.2019 07:49 Luitzen:
  Ik had gehoord dat dit een leuk park was, maar had zo mijn bedenkingen na het lezen van de slechte recensies.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com