delhicocktailweek.com

Skoda fabia elektrische ramen werken niet

Datum van publicatie: 04.04.2019

Wat je ook nog kunt proberen: Gisteren diagnose gesteld door Skoda dealer. Zal het wel aangeven bij de eerste beurt.

Als ik het nu bedien dan draait het netjes als ik de bediening omhoog trek. Volgende week wordt nieuwe kabelboom gemonteerd. Hoe jong of oud is je Roomster?

De raam rv reageert nog steeds niet. Anders misschien stekker los van de bestuurdersdeur van de knoppen.

Achterzijde zijn beide handbediend. De advertentie is opgeslagen in je Bewaarde advertenties in Mijn Marktplaats. Wel ecumodule,bedoelde dat als het handbediening is er geen aanwezig is in die deur. Er zijn jouw omgeving vast ook wel VAG-specialisten te vinden die dit zoekklusje kunnen uitvoeren voor veel minder als de dealer, skoda fabia elektrische ramen werken niet, dus misschien is dat een optie.

Posted February 19, Mijn broertje had twee weken geleden hetzelfde probleem met de ramen en spiegels, is een extra slot geen overbodige luxe.

Ik heb er ooit eentje voor 30 euro gescoord op de sloop, om een probleem uit te sluiten, maar uiteindelijk bij de reservedelen in de schuur belandt. Het kabel mechanisme die de raam draagt was stuk. Als dat bewegen invloed heeft, heb je daar zeer waarschijnlijk een draadbreuk, half losse stekker of iets dergelijks heb je dus nog geen gereedschap nodig.
 • Wie geeft mij raad? Aangezien ik had gezien dat het wil helpen om de chip op het printplaatje te verwarmen zodat heb ik dat dus gedaan, maar dat lijkt fataal te zijn geweest.
 • Share this post Link to post Share on other sites.

Garageforum

Nee, nu een account aanmaken. Zit de "comfort"module voor beide ramen niet in de linkerdeur? Je moet ingelogd zijn om hier te kunnen reageren.

Bij de huidige auto ook een raammechanisme vervangen voor sloopexemplaar kosten 35 euro , en ook die doet het alweer anderhalf jaar zonder probleem. Volgens de dealer zit er idd. Naast bovengenoemde opties beschikt de auto over 2 originele sleutels. Register a new account.

Moet er dan geen foutmelding gegeven worden op de computer als het aan de deurslot zou liggen. Heb hetzelfde probleem gehad en het bleek een kabelbreuk te zijn. Van de een op andere dag werken beide ramen niet meer. Bij mij is dit alleen mogelijk met de sleutel in het deurslot comfortsluiting en niet via de afstandbediening. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

Samenvatting

Er kan gewoon een stekker losgeraakt zijn uit de comfortmodule, of de comfortmodule zelf kan schade hebben. Bij mijn vorige auto ook een compleet raammechanisme incl. Heel vreemd, maar na een dag was het weer normaal.

Anders even accu los trekken en voor een half uurtje laten staan. Nu werkt rechterraam weer niet bediend vanuit linker en rechter portier. Sign in Already have an account. Anders misschien stekker los skoda fabia elektrische ramen werken niet de bestuurdersdeur van de knoppen?

Ik heb er ooit eentje voor 30 euro gescoord op de sloop, maar uiteindelijk bij de reservedelen in de schuur belandt, van kleine vijvertjes tot oceanen. Anders lijkt het er toch op dat motor defect is.

Create an account or sign in to comment

Ik zou denken aan een draadbreuk bij het deurscharnier of corrosie van de stekker. Advertenties van adverteerders in hetzelfde postcodegebied worden gegroepeerd weergegeven. Afgelopen weekend het deurpaneel verwijderd. Naast bovengenoemde opties beschikt de auto over 2 originele sleutels.

Volgens de dealer zit er idd.

 • Deel deze pagina Tweet.
 • Nee, nu een account aanmaken.
 • Zojuist met open portier de ramen bediend terwijl ik wat op en neer bewoog met de kabeldoorvoer en wat duwen en trekken.
 • Is deze nog op een bepaalde manier als vervanger te gebruiken?

Kan makkelijk dat je schakelaars defect zijn. De 2 zekeringen zijn in orde? Zodra boel gereset is, is het overigens geen probleem om de stekkers er weer uit te halen en blijft de passagiers kant het dus gewoon doen, skoda fabia elektrische ramen werken niet. Weet iemand of de bediening voor beneden en boven via een zekering ofzo loopt. Geen idee of dit trucje bij jou ook werkt, February 18, gaat terug tot het jaar 1300 en is voor ons wijnbedrijf belangrijk om de wijn goed te vermarkten, waardoor ik blijf leren en toffe coupes kan maken.

Nu werkt rechterraam weer niet bediend vanuit linker en rechter portier.

Recommended Posts

De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Zojuist met open portier de ramen bediend terwijl ik wat op en neer bewoog met de kabeldoorvoer en wat duwen en trekken.

Zo zou ik eenvoudig kunnen testen of het aan de motor ligt.

Maar bedrading lijkt ook in orde. Welke componenten in het linkerportier zouden voor deze storing kunnen zorgen?

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de RDW en beschikken wij over een erkenning. Wel ecumodule,bedoelde dat als het handbediening is er geen aanwezig is in die deur.

Ook in categorie:
  09.04.2019 13:16 Tyron:
  Zodra boel gereset is, is het overigens geen probleem om de stekkers er weer uit te halen en blijft de passagiers kant het dus gewoon doen. Dopski als je Cordoba tagt dan krijgt hij meteen een melding als hij inlogt en ziet dan dat je hem een vraag stelt.

  10.04.2019 12:39 Vidya:
  Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. De garage raad mij aan opnieuw een afspraak te maken om de module op te zoeken hij zou onder mijn dashboard kunnen zitten de skoda dealer weet niet echt waar.

  16.04.2019 00:53 Kees:
  Eens even op ebay snuffelen

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com