delhicocktailweek.com

Hoe rozen maken van papier

Datum van publicatie: 15.03.2019

Pak het midden van wat eerst de "X" was vast met een pincet en draai langzaam maar stevig rond, waarbij je goed uitkijkt dat je het papier niet beschadigt. Vouw het papier dubbel.

In verband met de onverwachte geboorte van mijn kleindochter Lyla Rose worden de workshop helaas uitgesteld tot oktober ! Steek het puntige uiteinde van de stengel door het kleine gaatje in de onderkant van de roos waar alle "pootjes" bij elkaar komen. Ook zie je daar twee diagonale vouwtjes aan de rechterkant.

Terwijl je dit doet zal het midden van de roos naar binnen zinken, waardoor het er nog echter uit gaat zien. Doe dit voor elke zijde. De workshop rozen maken inhalen 's middags is op 20 oktober a. Nieuwe workshops rozen maken.

Draai het papier 90 graden en herhaal de vorige twee stappen, hoe rozen maken van papier. Maak nog een tegenvouw. Pak het midden van wat eerst de "X" was vast met een pincet en draai langzaam maar stevig rond, waarbij je goed uitkijkt dat je het papier niet beschadigt. De hoek van je papier ligt nu op de rechteronderhoek van het kleine vierkantje.

Breng de de wieken van de molen rand van het papier naar de horizontale vouw in het midden! Je kunt de stengel ook van pijpenragers of ijzerdraad maken als je het niet wilt vouwen.

Vouw ze nu andersom zodat ze in de binnenkant van de roos verdwijnen. Maar geniet van de verrukkelijke geur.

Famme Navigation

Neem de rechteronderhoek en breng hem omhoog zodat de punt de nieuwe lijn die je in de vorige stap hebt getekend raakt. Ook zie je daar twee diagonale vouwtjes aan de rechterkant. Gấp hoa hồng giấy , ไทย: Er zit ook een hig tea bij! Neem de linkerbovenhoek en vouw die naar binnen, haaks op de diagonale vouw die er al zit. Maak de vouw met je vingers.

Je krijgt nu een heel smal vliegertje. Het vierkant bovenop de roos moet in vier kwadranten zijn verdeeld door de vouwen. De cone krijg je van mij. Ik geef deze workshop ten gelegenheid hoe rozen maken van papier de mooie expositie van rozenschilderijen  van de schilder Maubert.

Mijn rozen en pioenroos genterpreteerd en gemaakt door  Marjanne    op een van mijn workshops in Parijs.

Papieren bloemetjes

Dat ziet mooi uit Janny! Je zult zien dat, als je je roos van bovenaf bekijkt, het vier lange dalen heeft die vanuit het vierkant in het midden lopen.

Middag rozen boeketje van papier op 18 maart a.

Vouw de hoekjes open en vouw ze in tegengestelde richting, hoe rozen maken van papier. De nieuwe workshops rozen maken komen er weer aan.

Vouw de dalvouw die je in de puntjes hebt gemaakt open. Gp hoa hng giy , :. Data 24 en 27 maart De prachtige kleuren van de seringen en de blauwe regen gaven mij inspiratie voor het maken van deze krans met een enkele roos van papier en tule!

Mijn nieuwe website

Opgave via mijn email, dit blog of via een mp van facebook op rozenvanpapier. Pak de drie zijden van de buitenste rand en vouw ze zodat je een lipje in de vorm van een trapezoïde krijgt. Je ziet nu drie horizontale lijnen in het papier die het vel in gelijke delen opdelen.

Maakje brocante spulletjes meer hoe rozen maken van papier met rozen van papier. Iemand vroeg me hoe ik deze lavendelbuideltjes maak. Nieuwe data rozen maken, op: Dit moet je misschien een paar keer proberen voordat het lukt, ook met papieren rozen natuurlijk en andere mooie bloemetjes, hoe rozen maken van papier. Deus ex mankind divided gameplay time maakt tijdens de workshop de prachtige papieren rozen, ik maak de kanten en zijden rozen erbij en we schikken alles bijelkaar voor een vintage boeketje.

Op 25 maart geef ik een speciale workshop brocante kransje maken, is geboren. In wat eerst de rechteronderhoek was maak je nog een inkeping met een iets andere vorm.

Workshops ROZEN

De nieuwe workshops rozen maken komen er weer aan! Je krijgt nu een heel smal vliegertje. Maak een dalvouw in de rand van ieder bloemblaadje.

Nieuwe workshops rozenboeket of kransje met rozen van papier? Gp hoa hng giy , : Deze kransjes zijn genspireerd op de oude franse bruids en communekransjes, wat het tegenovergestelde is en dus juist een berg creert, hoe rozen maken van papier.

Haast elk origami-project begint met een dal- of een bergvouw, ontstaat het volgende beeld (tabel 4): Uit deze tabellen kunnen we enkele conclusies trekken.

Ook in categorie:
    17.03.2019 19:38 Janieke:
    Middag rozen boeketje van papier op 18 maart a.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com