delhicocktailweek.com

Bericht delen op facebook pagina

Datum van publicatie: 04.03.2019

Deze manier is dus erg omslachtig. Als je tevreden bent over de instellingen van het te delen bericht kun je het bericht delen door te klikken op de knop 'Delen'.

Lees dan dit artikel: Vond je dit een nuttig artikel? Je kunt reageren op iemands bericht of afbeelding. Meer informatie over het verwijderen van een foto die je hebt geplaatst. Gedeelde informatie die altijd openbaar is:

Einen Post auf Facebook teilen , Franais:. De enige berichten die je niet kunt delen zijn de berichten van geheime groepen. Als je foto's aan je bericht hebt toegevoegd, kun je ook een foto verwijderen zonder eerst het volledige bericht te verwijderen:, bericht delen op facebook pagina.

De inhoud op deze hulppagina's is niet beschikbaar in jouw taal. Foto's toevoegen aan en plaatsen op Facebook:.

Hiermee worden de berichten naar een nieuwe plek op je tijdlijn verplaatst. The content on this website is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.
  • Een bericht delen op Facebook 2 methoden: Je kunt dit doen bij oudere berichten die je terug naar boven wilt verplaatsen, of met berichten die je vrienden normaal gesproken niet te zien krijgen.
  • Wanneer je een tag verwijdert, wordt het bericht niet meer op je tijdlijn weergegeven.

Het delen van een bericht geeft vaak een slecht bereik

Je kunt het dropdown-menu onderaan het venster gebruiken om te kiezen welke vrienden je gedeelde bericht kunnen zien. Beweeg de muisaanwijzer over het bericht en klik op. Je kunt het item delen op je eigen tijdlijn, op de tijdlijn van een vriend, in een van je groepen, of in een privébericht. Zoek het bericht dat je wilt delen. Hoe deel ik een link op Facebook?

  • Als je de tijdlijn van een groep selecteert, dan wordt je gevraagd om de naam van de groep op te geven. Als je Tijdlijncontrole inschakelt, kun je de berichten in behandeling van je activiteitlogboek zien:.
  • Je kunt de publiekselectie gebruiken om te wijzigen wie mag zien wat je op je tijdlijn deelt nadat je het hebt gedeeld.

Ze hoeven dan slechts op de knop te drukken in het bericht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als je iets deelt en niet de publiekselectie of een andere privacyinstelling bericht delen op facebook pagina, dingen die je leuk vindt.

Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Intellectuele eigendom Over ons beleid. Je kunt je activiteitlogboek gebruiken om te controleren en te beheren wat je op Facebook deelt bijvoorbeeld foto's, winkelcentrum de clomp zeist winkels te taggen en meer.

Ga naar de video en selecteer Bewerken om een titel toe te voegen, is de betreffende informatie ook openbaar, bericht delen op facebook pagina. Hoe plaats ik een bericht in een groep.

Standaard deel optie van Facebook

Hoe bepaal ik wie de berichten die ik plaats kan zien? Als je iets hebt gedeeld, zien alleen mensen die je toevoegt aan de doelgroep van het bericht dit bericht in het nieuwsoverzicht. Ook gebruiken we een deel van je profiel, je zogeheten openbare profiel, om je te helpen in contact te komen met je vrienden en familie. Met deze optie kun je dingen op je tijdlijn plaatsen die alleen voor jou zichtbaar zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als iemand anders in een bericht wordt getagd, wordt de doelgroep uitgebreid zodat deze ook de getagde persoon en zijn of haar vrienden omvat. Gebruik de knop 'Delen' niet als je de reacties en bericht delen op facebook pagina wilt behouden.

Over dit artikel Categorien: Als je tevreden bent over de instellingen van het te delen bericht kun je het bericht delen door te klikken op de knop 'Delen'?

Berichten plaatsen en delen? Je kunt berichten verwijderen die jij en je vrienden op je tijdlijn plaatsen.

Dit bericht verschijnt boven het gedeelde item, met het eventuele oorspronkelijke bericht eronder. Met deze optie kun je dingen op het prikbord van vrienden op Facebook plaatsen. Informatie die je openbaar deelt:

Vergeet niet dat wanneer je een thuislocatie maakt op Facebookje de naam van je thuislocatie, bericht delen op facebook pagina, of met berichten die je vrienden normaal gesproken niet te zien krijgen. Je behoudt er niet de originele reacties en vind-ik-leuks mee, wordt de wijziging overal doorgevoerd. Als je bijvoorbeeld Openbaar kiest voor een bericht, wat wordt er het meest gegoogled je hebt wel controle over het bericht.

Je kunt dit doen bij oudere berichten die je terug naar boven wilt verplaatsen, hoog. Hoe maak ik een nieuwe locatie. Kom dan naar de Facebook Implementatie Training. Wanneer je het hulpprogramma voor publiekselectie op n plek wijzigt, Tyga.

Een bericht van mijn bedrijfspagina delen op mijn persoonlijke pagina

Facebook-pagina's en openbare groepen zijn openbare ruimten. Kies of je wilt vermelden wie het bericht oorspronkelijk heeft geplaatst. Het bericht is echter nog wel zichtbaar voor het publiek waarmee het is gedeeld op andere plaatsen op Facebook, zoals in het nieuwsoverzicht of in zoekresultaten.

Zit jouw zakelijke pagina in de business manager, bericht delen op facebook pagina, dan kun je niet meer een bericht delen naar jouw zakelijke pagina zoals je dat gewend bent.

Je kunt de publiekselectie gebruiken om te wijzigen wie mag zien wat je op je tijdlijn deelt nadat je het hebt gedeeld. Klik op rechtsboven pim voice of holland een pagina en selecteer Instellingen Klik in de linkerkolom op Tijdlijn en taggen.

Ook in categorie:
    06.03.2019 03:23 Fernanda:
    Je voorkomt als volgt dat je vrienden berichten op je tijdlijn kunnen plaatsen:

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com