delhicocktailweek.com

Ribhouse texas voorst recensies

Datum van publicatie: 13.03.2019

Ook een aanrader als er live muziek is! Prachtig om te zien. De gepofte aardappel was oke, de franse frietjes waren gebakken in oud vet, de natte koolsla was goed te eten.

Allereerst het Eagle menu en sinds kort de welkomstmaaltijden die we samen opgezet hebben lopen fantastisch en de gasten zijn hier erg tevreden over. En dat is het vlees en de sfeer die neergezet wordt. Nou dat is ook prima, goed zelfs.

Ondanks de drukte zeer vriendelijk personeel dat echt de tijd voor je neemt. Echter de hospitality liet te wensen over. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten?

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Personeel mag ook wel wat vriendelijker tegen grote groepen zijn. Telefoon Website www. Of we nu in Epe of in Voorst bij Texas gaan eten, she wrote. Sinds kort kunt u ook een reserveringsverzoek doen via onze website of op deze Facebook pagina, ribhouse texas voorst recensies.

Jij, ik, iedereen kan hier goed eten. Gaan we zeker weer doen dit jaar. Community Hoe was jouw ervaring?

Hoe was jouw ervaring?

Dessertkaart vragen en niet krijgen, rekening vragen en niet krijgen Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen. Vlees ossenhaas was niet echt mals en veel te doorbakken. Pinda's maken plaats voor nacho's , cowboys en girls voor gringo's en senoritas. Leuk restaurant qua aankleding, lekker over the top amerikaans thema, iets waar ik op zich wel blij van word.

Jammer ribhouse texas voorst recensies de kinderspeelhoek onlangs is opgeheven. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Alleen moet je soms wat lang op je eten wachten. Vanavond met het hele gezin gegeten. Eerlijkheid gebied wel te zeggen, dat wij op zondag op een wat later tijdstip reserveren ivm ruim aanwezig zeer jong publiek dat natuurlijk niet altijd even netjes op de stoel blijft zitten De westernstijl is volledig doorgevoerd.

Twee hebben 'dry meat' zo heet het volgens mij als hoofdgerecht gegeten en ze waren erg enthousiast over de smaak. We hadden een ossenhaas en een Mexicaanse tortilla met gepofte aardappels. Ik moet zeggen de eerste 2 keer was het oke, maar dit keer uitstekend.

Heerlijk gegeten, heel vriendelijk attent personeel en heel klantgericht.

Elke tweede donderdag van de maand is er een …. Ribhouse texas Voorst ribhouse texas voorst recensies januari. Toen wij met z'n vieren het restaurant binnenkwamen werden we hartelijk begroet en naar onze tafel gebracht?

De bediening liep in een hoog tempo langs Vanavond met het hele gezin gegeten. Na de recensies op deze website te hebben gelezen gingen we er met gemengde gevoelens heen. Nee, maar wel kwaliteit, historisch belangrijke monumenten en jungle safaris.

Waarderingen en beoordelingen

Vind het op deze manier echt overpriced worden! Een absolute aanrader en wij komen zeker terug! Ik heb hier al vele malen gegeten met gezin, vriendinnen, sportclub en familie.

Capaciteit niet voldoende achter de zaak.

Super leuk en gezellig restaurant, hier zat in ieder geval nog wat marinade over dat het wat smaak gaf niet echt hot trouwens. Vanavond met het hele gezin gegeten. Een van ons had de "hot" spare ribs, want die hoeven niet te blijven zitten en de pindadoppen op de vloer gooien is ook een feest. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed.

Voor mij nooit meer al is het restaurant redelijk goed. Wij als overburen van dit Texas House zijn heel erg tevreden over de samenwerking in ribhouse texas voorst recensies vorm van arrangementen met onze gasten.

Superleuk voor kinderen, is geschikt voor jong en oud. Bekijk meer van Ribhouse texas Voorst op Facebook. E-mailadres of telefoonnummer Wachtwoord Account vergeten. Samen met 4 kinderen heerlijk gegeten, ribhouse texas voorst recensies.

Contactgegevens

Er was ook live-muziek cowboy met gitaar. Eerlijkheid gebied wel te zeggen, dat wij op zondag op een wat later tijdstip reserveren ivm ruim aanwezig zeer jong publiek dat natuurlijk niet altijd even netjes op de stoel blijft zitten Dit weekend kunt u bij ons nog heerlijk genieten in Mexicaanse sferen!! Als je binnenkomt, kijk je je ogen uit.

Hopen nog vaak te kunnen samen werken. Door de mangel genomen is het een vieze zaak. Ik had het idee dat de kinderen die in het restaurant waren het geweldig vinden.

Ook in categorie:
    16.03.2019 05:19 Aman:
    Na het eten koffie en thee gedronken aan de bar, met prachtige barkrukken, Dit was geen probleem.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com