delhicocktailweek.com

Tefal stoomgenerator lekt water

Datum van publicatie: 27.02.2019

Super product, had nooit gedacht strijken nog leuk te gaan vinden. Wat een heerlijk apparaat!

Ik wist niet dat HHP zo'n snelle respons gaf. Vul het waterreservoir bij wanneer je wilt voor onbeperkte strijkbeurten. Er was alleen een klein stripverhaaltje bij waarmee de helft niet wordt meegedeeld. Of kan deze vervangen worden? Wij raden je aan om een zachte vochtige doek op de warme strijkzool te gebruiken om het oppervlak niet te beschadigen.

Kies de taal waarin je de gebruiksaanwijzing wilt lezen: De verstrekte informatie is onjuist of onnauwkeurig De instructies zijn te ingewikkeld Het goedkope reis naar new york komt niet overeen met mijn vraag De vertaling moet worden verbeterd.

Onderhoud van de stoomtank 1 keer per maand: Dit is geheel normaal en is gewoon de pomp die water tefal stoomgenerator lekt water de stoomtank injecteert of de stoomklep die wordt geopend. Was er zeer tevreden over totdat hij nu geen stoom meer produceert, tefal stoomgenerator lekt water.

Weet iemand nog een tip de strijkgenerator is pas 3 maanden oud, dus weggooien is nog geen optie.

Klacht: LEKT WATER

Voer je e-mailadres in en je ontvangt van ons een e-mail met een link om je wachtwoord te wijzigen. Ik heb overigens nog wel 2 ijzeren strijkbouten staan die je op de kachel moet zetten. Aanvankelijk zeer tevreden maar na een tijdje wordt de zool helemaal bruin en is er met niets af te krijgen! En hoe krijg ik dat weer open? Ik zal het proberen.

Integendeel ik snap niet dat ik niet al veel eerder een stoomgenerator heb gekocht. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, of een geheim adres, dat heb ik ook.

Waarvoor dient de functie voor verticaal stomen. Ja, infoeppinga. We hebben een groot gezin en er wordt dus vaak en veel gestreken. Ondanks dat tefal stoomgenerator lekt water niet mocht volgen de handleiding maar ik dacht ik heb niks te verliezen. Ligt lekker in de hand en is heel licht.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Ja, ik heb ooit een stoomding met zo'n megabak erbij gekregen, dat heb ik richting mijn moeder geschoven, ffs, wat moet ik met zo'n megading dat je nergens fatsoenlijk kunt opbergen terwijl ik nooit strijk!

In april de Tefal stoomgenerator Gv aangeschaft. Ter reparatie ingeleverd bij de servicedienst van Tefal.

Er was alleen een klein stripverhaaltje bij waarmee de helft niet wordt meegedeeld! Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, onmiddellijk vertalen! Tefal stoomgenerator lekt water rode lamp je blijft branden en met stomen is het water vies.

Dus gewoon een fabricage fout. Tot van de week, toch doorgang.

Tefal Express Compact GV7340 stoomgenerator

Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product. Je weet niet meer wat je wachtwoord is. Gebruik in dat geval alleen gedemineraliseerd water. Als je hem zo weinig gebruikt is het denk ik aan te raden om het water er uit te laten lopen na gebruik. Vind ik nuttig 0.

 • Helaas alles al geprobeerd maar ik krijg geen stoom staafje ontkalkt krijg wel een plons water uit het apparaat dus alles is nat en vies en kan ik het weer opnieuw wassen jammer van zo duur apparaat wat kan ik nog doen dat hij gaat stomen en dat hij weer te gebruiken is Gesteld op om
 • Daar zit minder of helemaal geen kalk in!
 • Ik zal 'm ook eens op gaan schroeven van de week
 • Hoe zet ik de ontkalkingsreiniger weer vast Vr gr Rian Giesen Gesteld op om

Wat kunnen mijn vrouw en ik hier nog neerzetten wat nog niet geschreven is. Wij raden je aan om een zachte vochtige doek op de warme strijkzool tefal stoomgenerator lekt water gebruiken om het oppervlak niet te beschadigen. Kies een in hoogte verstelbare strijkplank die kan worden aangepast aan jouw lichaam, tefal stoomgenerator lekt water. Voor ons geen Tefal meer. Heb het al zo vaak gehad en het is me nog altijd gelukt om alles weer schoon te krijgen.

Door de zeer hoge temperatuur van de geproduceerde stoom worden de textielvezels zacht en worden kreukels verwijderd. Vul de tank niet tot helemaal bovenaan. Hij stoomt ook niet echt.

Hoofdnavigatie

Iemand enig idee of dit misschien een gevolg kan zijn van kalk en op te lossen zou zijn met ontkalken en hoe moet dat of kan ik dat ding eigenlijk weggooien. Uitstekende Tefal aankoop Ja, ik beveel dit product aan Geschreven voor: De kleinste stoomgenerator van Tefal, gemakkelijk gebruiken en opbergen.

Heb al een half jaar een tefal pro express het antical lampje is nog steeds niet gaan branden Gesteld op om

Zie de aanbevelingen voor temperatuurinstellingen in je producthandleiding, tefal stoomgenerator lekt water. Zoals ik al eerder zei, t is geen rocketscience, ook als je ouder bent dan 55 jaar. Het anti-kalkelement van je stoomgenerator. Geen degelijk apparaat Geschreven voor: .

Ook in categorie:
  02.03.2019 18:47 Charmayne:
  Wat een teleurstelling dit ding. Dit is volkomen normaal.

  09.03.2019 18:51 Camilo:
  De afzetting van kalk wordt voorkomen doordat het water niet rechtstreeks in contact komt met het verwarmingselement, dat zich buiten het reservoir bevindt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com