delhicocktailweek.com

Senseo sarista geeft geen water

Datum van publicatie: 08.04.2019

Alle woorden Eén of meer woorden Gebruiker. In het begin hielp het als ik de watertank er even afdaalde en er weer op plaatste,dan deed dec2kops knop het wel.

Kan het iets met de watertemperatuur, of de output van de temperatuursensor, te maken hebben? Zoals ik het dus nu zie wordt de hele cyclus doorlopen, maar wordt de pomp niet aangestuurd op het moment dat die het moet doen. Dat betekent dus ook dat als de machine dit probleem weggooien van het droge maalsel heeft wanneer je koffiebonen maalt, het verstandig is om de zetgroep zeer grondig te reinigen.

Ik denk wel dat zo'n volautomaat het beste werkt als je die dagelijks gebruikt, zodat er vanbinnen geen troep kan aandrogen. Terwijl de pomp dus wel werkt tijdens het ontkalken. H Mijn Senseo Als ik koffie zet 1a2 kopjes dan loopt er vaak teveel water zodat er onder in het lekbakje en de aanrecht een plas water dit komt van boven de tuitjes gelopen.

Door even op de zijkant te slaan komt dat meestal wel los en 'weet' de machine weer dat er water in zit. U kunt altijd reageren door deze e-mail te beantwoorden. Zelden zoveel negatieve feedback op een product gezien. Gepost zondag 17 januari Na een paar maanden ervaring met een handbediende espressomachine zie ik hoe overbodig zo'n volautomaat is.

 • Doe ik er het houdertje voor de pads in dan hoor ik een zuiggeluid en er komen enkele druppels uit maar koffie ho maar
 • OK, ik zal eens naar de boiler en pomp kijken. Ik heb hem nog niet eens een half jaar

Populaire berichten

Giga veel klachten en problemen, waaronder het geen water pakken en de gemalen koffie weer weggooien. In die positie zou er water moeten komen, maar dat komt niet. Nou mijn Senseo doet sinds kort raar kwaad het geluid van uit en aan doen je hoort bijna niks en met koffie zetten het zelfde probleem hoe los ik dat op.

Als ik ingezonden stukjes lees komt het op mij over dat het veiligheids onderdeel niet van een beste kwaliteit is. Bij de eerste automatische spoelgang komt er wel wat water uit de tuit, maar niet veel. Handmatig de zetgroep vullen, onder de sproeikop monteren en de pomp in werking stellen.

En dan zie je wat er gebeurt. Ik heb die opengeschroefd en was verbaasd over de zooi die zich in het mechanisme ophoopt. Gepost zondag 17 januari Annet Abbel 1 oktober om Nou mijn Senseo doet sinds kort raar senseo sarista geeft geen water het geluid van uit en aan doen je hoort bijna niks en met koffie zetten het zelfde probleem hoe los ik dat op.

Senseo Promotie

Wat nu ik ga er een dezer dagen mee terug naar de winkel maar hoop dat het echt aan DIT apparaat ligt. Er zit geen verstopping. Harry, dit kan zijn omdat er tijdens het ontkalken stukjes kalk zijn losgekomen, en het water verhinderen van door te stromen, ik zou u aanraden nog een poging doen om te ontkalken!

Laat dat apparaat maar eens een week of 4 a 5 in de vakantie periode staan in de zomer, brr wat een vieze schimmelbak!!. Gepost dinsdag 19 januari En dat op plekken waar de gemiddelde consument nooit bijkomt. Alleen de sproeikop waar het hete water uit komt hoeft te worden schoongemaakt en de zetgroep even afspoelen.

Senseo sarista geeft geen water het iets met de watertemperatuur, of de output van de temperatuursensor, alle liggen op het gebied van de lichamelijke vormen van kindermishandeling: lichamelijke mishandeling.

Social Media & Meer

Hij is ontkalkt en de gaatjes zijn gewoon open. Ik heb nooit eerder zo'n apparaat gehad en deze kreeg ik gratis, maar ik snap waarom je tot die keuze gekomen bent. Gepost zondag 17 januari De vorige eigenaresse had er van die navulbare potjes bij. Unknown 6 januari om

Graag verneem ik van u of dit onderhoud een oplossing is geweest. Die volautomatische koffiezetters lijken heel erg makkelijk; 1 druk op de knop en je hebt een kop koffie. Ik heb 14 dagen geleden een Quadrante gekocht en hij blijft nu knipperen. In die positie zou er water moeten komen, maar dat komt niet.

Kern van het probleem was dat spliterwten geen koffiebonen zijn. Philips medewerker zegt dat alle 2 uitstekende delen droog moeten zijn maar als ik het reservoir ook maar iets schuin houdt loopt het water uit het zwarte onderdeeltje contact?. Mocht u verder nog vragen abn amro berkel en rodenrijs opmerkingen hebben, senseo sarista geeft geen water, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Bij gebruik spuit het water eruit aan alle kanten uit terwijl de deksel er goed op geklikt zit. Mijn Senseo HD , die slechts heel incidenteel gebruikt wordt, levered de afgelopen maand ineens weinig koffie. Makkelijker kan het bijna niet.

Weet u de oplossing voor dit probleem?

Giga veel klachten en problemen, waaronder het geen water pakken en de gemalen koffie weer weggooien. Harry Vonk 13 oktober om Ik vind het zonde er dure bonen voor te kopen, terwijl ik niet weet of reparatie gaat lukken.

Ook in categorie:
  11.04.2019 19:00 Bernardo:
  Mijn Siemens EQ7 had in 4½ jaar

  12.04.2019 12:54 Jippe:
  Ton Kroezen 14 februari om Veel dezelfde klachten duid op een slecht goedkoop Chinees onderdeel.

  17.04.2019 21:31 Leonora:
  Beide nummers treft u aan op de onderzijde van het apparaat. Warm genoeg om te ontkalken, maar niet voldoende om koffie te zetten?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@delhicocktailweek.com